USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Erenler’in İlk Kütüphanesi Fevzi Kılıç’ın Adını Taşıyacak

Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısında konuşan Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “Merhum belediye başkanımız, ağabeyimiz Fevzi Kılıç’ın adını taşıyacak olan Erenler’imizin ilk kütüphane ve etüt merkezi için 30 Kasım’da ihaleye çıkıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Erenler’in İlk Kütüphanesi Fevzi Kılıç’ın Adını Taşıyacak
07 Kasım 2023 | 10:07
Son Güncelleme:

Erenler Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Rahmi Şengül başkanlığında gerçekleşti. 3 gündem maddesinin karara bağlandığı toplantıda Belediye Başkanı Rahmi Şengül, ilçe genelinde gerçekleşen çalışmalarda gelinen son aşamalar hakkında detaylı bilgi verdi. Başkan Şengül, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ifade etti.

İHALE 30 KASIMDA

Gündem dışı konuşmalar ile başlayan Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı devamında Belediye Başkanı Rahmi Şengül’ün konuşmaları ile devam etti. Başkan Şengül, “Merhum belediye başkanımız, ağabeyimiz Fevzi Kılıç’ın adını taşıyacak olan Erenler’imizin ilk kütüphane ve etüt merkezi için 30 Kasım’da ihaleye çıkıyoruz” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Başkan Şengül, “Sakarya Caddesi üzerinde yapılacak olan Fevzi Kılıç Kütüphanesi ve Etüt Merkezi için ihaleyi kazanacak olan firmanın süresi 244 gün olacak. 884 metrekarelik alan üzerinde dükkan üstü 2 kat şeklinde yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezi için sözleşmenin imzalanmasının ardından 5 gün içerisinde yer teslimi yapılacak. Çalışmaların ilçemiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.