USD 32,39
EUR 35,05
ALTIN 2.326,93
BIST100 9.140
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Erenler’e 60 milyon TL’lik dev yatırım

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Erenler’ de yapımı tamamlanan ve devam eden toplam 60 milyon TL maliyete sahip altyapı hatlarının lansman töreninde konuştu. Başkan Yüce, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak tüm birimlerimizle birlikte hemşerilerimize hizmet etmek adına gündüz gece demeden gayretle çalışıyoruz. Bu yatırımımız ile SASKİ marifetiyle Erenler ilçemizde hayata geçirdiğimiz projelerimizin toplam maliyeti 60 milyon TL’ye ulaşmıştır” dedi.

Erenler’e 60 milyon TL’lik dev yatırım - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Erenler ilçesinde uzun yıllar boyunca sorunsuz hizmet verecek içme suyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının lansman töreninde açıklamalarda bulundu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) marifetiyle çalışmalarına başlanan altyapı projeleri kapsamında 23 bin 800 metre içm esuyu hattı, 40 metre yağmursuyu ve 12 bin 500 metre kanalizasyon hattı bölge halkının hizmetine sunulmuş olacak.

 

Erenler’e 60 milyon TL’lik dev yatırım - Sayfa 2

Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği bölgede gerçekleşen lansman törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin yanı sıra Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Ak Parti İlçe Başkanları, STK başkanları ve temsilcileri ile Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ bürokratları da katıldı. Lansman sonunda ise Başkan Yüce, iş makinesine binerek beton kanalı çalışmaların olduğu hatta indirdi.

 

Erenler’e 60 milyon TL’lik dev yatırım - Sayfa 3

Fevzi Kılıç’tan Başkan Yüce’ye hizmet teşekkürü
Konuşmalarına Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve ekibine teşekkür ederek başlayan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Büyükşehir Belediye Başkanımız 16 ilçemizde hayata geçirdiği hizmetlerle imza atmakta. Erenler olarak hizmette payımıza düşeni alıyoruz. Her şey nizami ve planlı bir şekilde ilerliyor. Erenler ilçemize Büyükşehir Belediyesi marifeti ile birçok hizmet yapılıyor.

Erenler’e 60 milyon TL’lik dev yatırım - Sayfa 4

Tamamlanan projelerin yanı sıra yeni projelerde de çalışmalar devam ediyor. Özverili çalışmalarından ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ve ekibine teşekkür ederim. Altyapı çalışmalarımız bölgemize hayırlı olsun” dedi.