USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

ERENLER’DE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

İlçedeki muhtarlar ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç; “Saat ve zaman mefhumu gözetmeden vatandaşlarımız ve mahallelerimiz için emek veren, mücadele eden siz değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerim ile kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.

ERENLER’DE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI - Sayfa 1

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında muhtarları ağırladı. Düzenlenen programa Kaymakam Günhan Yazar, Belediye Başkan Yardımcıları Rahmi Şengül ve Serkan Cerrahoğlu, ilçe kurum müdürleri, Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman ve muhtarlar katıldı. Gerçekleşen programda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

ERENLER’DE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI - Sayfa 2

TEŞEKKÜR

Toplantıda ilk olarak konuşan Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman, “Öncelikle 19 Ekim tarihini Muhtarlar Günü ilan eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, bugün bizleri misafir eden Erenler Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç’a ve vaktini bizlere ayırarak günümüzü tebrik eden Erenler Kaymakamımız Günhan Yazar’a teşekkür ediyorum” dedi.

ERENLER’DE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI - Sayfa 3

TEBRİK ETTİ

Dernek Başkanı Şaban Süleyman, “Erenlerimizde hizmet almayan mahallemiz yok, muhtar olarak veya vatandaş olarak sıkıntı yaşadığımız bir devlet kurumumuz da yok. Hep daha iyi nasıl olabilir, neler yapabiliriz diye çalışıyoruz. Bir ve beraber oldukça Erenler için her şey daha güzel olacak inşallah. Bu duygular ile birlikte tüm muhtar arkadaşlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

ERENLER’DE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI - Sayfa 4

19 EKİM

Toplantıda konuşan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ise, “Saat ve zaman mefhumu gözetmeden vatandaşlarımız ve mahallelerimiz için emek veren, mücadele eden siz değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerim ile kutluyor ve tebrik ediyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Erenler’imiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.