Erenler’de Kayıp Çocuk Hakkında Acı Gelişme
Sakarya’nın Erenler ilçesinde 10 gün önce akıntıya kapılarak kaybolan 10 yaşındaki Ahmed İdris’in arama çalışmalarında Sakarya Köprüsü mevkiinde bir çocuk cesedi bulundu. Kimlik tespiti sürüyor.
Sakarya’nın Erenler ilçesinde 21 Nisan’da Sakarya Nehri’nde balık tutarken akıntıya kapılarak kaybolan 10 yaşındaki Ahmed İdris için yürütülen arama çalışmalarında acı bir gelişme yaşandı.
Sakarya Köprüsü mevkiinde yapılan aramalarda bir çocuk cesedine ulaşıldı. Ekipler tarafından sudan çıkarılan cansız bedenin uzun süre suda kalması nedeniyle olay yerinde kimlik tespiti yapılamadı.
Bulunan cesedin, 10 gündür kayıp olan Ahmed İdris’e ait olabileceği değerlendirilirken, kesin kimlik tespitinin otopsi ve adli tıp incelemeleri sonrası netleşeceği bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.