USD 32,46
EUR 35,09
ALTIN 2.324,05
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

"Erenler hak ettiği hizmeti alıyor"

Erenler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün hummalı çalışmaları devam ediyor. Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “33 Mahallemizde her bir sokak için ciddi çalışmalarımız var." dedi.

13 Ağustos 2021 | 10:18
Son Güncelleme:

Erenler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hummalı çalışmalarda bulunuyor. Gerek yıllık planlama kapsamında gerekse vatandaştan gelen talepler doğrultusunda ilçe genelinde asfalt çalışması, bordür çalışması, tretuvar çalışması ve ot biçimleri, yoğun bir şekilde devam ediyor.

"İlçemiz hak ettiği hizmeti alıyor"

Erenler ilçesi genelinde süren çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı Fevzi KILIÇ, “İlçemiz genelinde hem büyük yatırımlara hazırlanıyoruz hem de günlük faaliyetler kapsamında yollarımızı kaldırımlarımızı ve ortak alanların temizliğini gerçekleştiriyoruz. Aldığımız asfalt robotu ve silindir sayesinde, kendi bünyemizde asfalt yaması yapmaya başladık. Böylelikle vatandaşın isteklerine hızlı bir şekilde dönüş sağlayabiliyoruz. Merkez mahallelerimizin yanısıra, Epçeller, Pirahmetler, Bekirpaşa, Çaybaşı, Yeşiltepe Tuapsalar, Büyükesence, Şükriye mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Planlamalarımızla bu yıl sonuna kadar girmediğimiz sokak kalmayacak. İlçemiz hak ettiği hizmeti alıyor, daha fazlasını gerçekleştirebilmek için yatırımlara devam edeceğiz.” dedi.

"Mesai mefhumu olmaksızın her an sahadayız"

Çalışmalar hakkında bilgi veren KILIÇ; “Günlük çalışma programında her sabah ilk işimiz sahadaki ekiplerimizi gezerek yerinde kontrol gerçekleştirmek oluyor. Fen İşleri Müdürlüğümüzün kepçe, kamyon, asfalt robotu, silindir gibi donanımını arttırarak ilçemizin artan taleplerine cevap vermeye devam ediyoruz. Mesai mefhumu olmaksızın her an sahadayız.” ifadelerini kullandı.