USD 32,58
EUR 35,01
ALTIN 2.460,09
BIST100 9.901
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Erenler Belediyesi yaraları sarmaya devam ediyor

Asrın felaketiyle birlikte önce deprem bölgesine hızla ulaşan kurumlar arasında bulunan Erenler Belediyesi depremzedelerin yarasını sarmaya devam ediyor.

Erenler Belediyesi yaraları sarmaya devam ediyor
17 Şubat 2023 | 16:49
Son Güncelleme:

Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 şiddetindeki 2 deprem sonrasında yaraların sarılması için Tek Yürek olan Türkiye bölgeye yardım ulaştırmaya bütün hızıyla devam ediyor. Depremin ilk saatlerinden itibaren depremzedelere yardım için harekete geçen Erenler Belediyesi ilk etapta enkaz altında bulunan yaralıların kurtarılması için sahada büyük çaba sarf etti. Bir yandan enkaz altındaki yaralılar için mücadelesini veren Erenler belediyesi kara kış nedeniyle büyük zorluk yaşayan bölgedeki depremzedeler için gıda, giyim, battaniye, çocuk maması, çocuk bezi, yakacak gibi bir çok yardımı bölgeye ulaştırdı.

Depremin vurduğu iller arasında bulunan Adıyaman’a giden ve sahada bizzat çalışan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Kahramanmaraş’ta da depremzedelerle bir araya geldi. Kurumun bütün imkanlarıyla sahada bulunan Erenler Belediyesi Adıyaman’da AFAD koordinesinde çalışmasını sürdürüyor. Yaraları hep birlikte sarılacağını belirten Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, ilçede yardımlarla ilgili çalışmalarını da sürdürüyor.