USD 32,51
EUR 34,96
ALTIN 2.430,25
BIST100 9.805
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Erenler Bağlar sil-baştan yenilendi

Büyükşehir Belediyesi kentin en işlek caddelerinden bir tanesini daha baştan sona yeniledi. Erenler’de her gün binlerce kişinin kullandığı Bağlar Caddesi 5 milyon TL’lik bir yatırımla yenilendi.

Erenler Bağlar sil-baştan yenilendi - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentin altyapısını yenilemeye, güçlendirmeye devam ediyor. Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) tarafından yapılan son projeyle kentin en işlek caddelerinden bir tanesi daha baştan sona yenilendi. Her gün birlerce kişinin kullandığı Erenler Bağlar Caddesi’nde bir süre önce başlatılan yenileme çalışması son buldu. 1300 metrelik asfalt, 1000 metre yağmursuyu hattı ve tamamını kapsayan altyapı yenilemesi yapılan cadde hizmete açıldı.





Erenler Bağlar sil-baştan yenilendi - Sayfa 3

Başkan Yüce direksiyona geçti

Yatırımın açılış programına Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, SESOB Başkanı Hasan Halişan, Adapazarı Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ile Büyükşehir bürokratları katıldı. Yatırımın açılış kurdelesini kesen Başkan Yüce, sonrasında direksiyona geçti ve yeni yüzüyle bölgeye uzun yıllar hizmet edecek olan caddede ilk sürüş deneyimini gerçekleştirdi. Yol boyunca araç kullanan Yüce, kendisine eşlik eden Başkan Fevzi Kılıç ile birlikte projeyle ilgili tüm bölümleri inceledi.