USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Engin Özkoç’un büyük başarısı!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, ilginç bir başarıya daha imza attı. Kanal İstanbul projesinde Cumhurbaşkanı’nın uluslararası mafya ve uyuşturucu baronlarını düşündüğünü iddia eden Özkoç, hayal gücünü zorlayarak yalan üreten başta kendi Genel Başkanı olmak üzere bir çok CHP'liyi geride bıraktı.

Engin Özkoç’un büyük başarısı!
12 Temmuz 2021 | 16:46
Son Güncelleme:

YALAN SINIRLARINI ZORLAYIP GEÇTİ
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, geçtiğimiz günlerde TBMM’de düzenlediği basın toplantısında belki de kendisinin bile inanamayacağı iddialarda bulundu. Özellikle Kanal İstanbul projesi ile ilgili değerlendirmesinde yalan sınırlarını zorlayıp hatta çıtayı çok daha yükselten Özkoç, Cumhurbaşkanı’na karşı hakaret ve ithamlarına devam etti.

HAKARETTE BULUNDU
Kanal İstanbul projesine karşı çıkan CHP’de, Grup Başkanvekili Özkoç da projeye karşı eleştiride haklı gerekçe bulamayınca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakarette bulunmayı tercih etti. Özkoç, Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a atıfta bulunarak, “Hep uluslararası mafyayı düşünmek zorunda mısın? Uyuşturucu baronlarını mı bu düşünmek zorundasın?” demişti.

YALAN TERÖRÜ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yalan Terörü” olarak nitelendirdiği CHP’li isimlerden gelen gerçekle alakası olmayan ithamlarda Özkoç o kadar ileri gitti ki, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu bile bazı noktalarda geride bırakmayı başardı (!). Tabiki CHP’nin kendi başarı kriterlerine göre. Özkoç’un çıtayı bir miktar daha yükseltmesi durumunda, CHP’nin olası Genel Başkan adaylarından biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise CHP’li isimlerin bu durumlarının psikiyatrinin konusu olduğunu söyleyerek, doktorların bunlara artık bir teşhis koyması gerektiğini söylemişti.