USD 32,56
EUR 34,94
ALTIN 2.445,03
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Engin Özkoç'tan ilginç itiraflar

Son günlerde Fethullah Gülen ile ilişkisi nedeniyle ülke gündeminde tartışılan CHP Grup başkanvekili Engin Özkoç, katıldığı bir televizyon programında Amerika ziyaretlerini itiraf etti. Özkoç, FETÖ imamıyla samimi diyaloğunu ise ilginç bir şekilde savundu!

Engin Özkoç'tan ilginç itiraflar
11 Ekim 2021 | 11:09
Son Güncelleme:

İTİRAF ETTİ

Daha önce FETÖ elebaşı ve FETÖ imamlarıyla buluştukları Amerika ziyaretleri ile çelişkili ifadelerde bulunan ve görüşmeleri reddeden CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, önceki gün TV100’de katıldığı programda Amerika ziyaretlerini itiraf etti.

KONUŞMASINI YALANLADI AMA!

FETÖ tarafından düzenlenen ve TUSKON’un ana sponsor olduğu programlarda çekilen fotoğraflarda, Özkoç’un grup ile samimi görüntüleri dikkat çekiyor.

Özkoç, ziyaretlerindeki toplu fotoğraf çekimi sırasında FETÖ imamlarından Mahmut Yeter ile samimi diyaloğu ile ilgili olarak ilginç bir şekilde kendini savunmaya çalışırken doğrulardan bir hayli fazla uzaklaştı.

GERÇEKLER ÇOK FARKLI

Oysa ki Engin Özkoç’un FETÖ İmamı Mahmut Yeter ile samimi diyaloğu kameralar tarafından kaydedilmişti. Özkoç’un unuttuğu; unutmaya çalıştığı veya bilinmesini istemediği için çarpıttığı diyalogda Yeter’e şöyle diyordu: “Mahmut.. Benimle fotoğraf çektirmekten korkuyorsan korkma.. Bir şey olmaz!” A Haber’de bu video ayrıntıları ile birlikte yayınlanmıştı.

Konular: CHP, Engin Özkoç, fetö