USD 32,58
EUR 34,73
ALTIN 2.497,76
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

En Kullanışlı Sandalye Tekerleği

Tekerlekler, mobilyaları olduğundan daha kullanışlı hale getirmek için en uygun detaylardır.

En Kullanışlı Sandalye Tekerleği
25 Kasım 2022 | 17:28
Son Güncelleme:

Tekerlekler, mobilyaları olduğundan daha kullanışlı hale getirmek için en uygun detaylardır. Pek çok mobilya kullanmaya uygun tekerlek modeli bulunurken, en çok tekerlek kullanılan mobilyaların başında sandalyeler gelir. Gerek ofis gerekse ev yaşantısında olmazsa olmaz mobilyalardan sandalyeler tekerlek detayıyla çok daha kullanışlı bir hal alır. Kaliteli yapısıyla uzun süreli kullanım sağlayan sandalye tekerlekleri, darbe karşısında kırılması veya yıpranması sonucunda değiştirilmek istendiğinde yedeğiyle değiştirilebilir. Yedek sandalye tekerleği alırken, dikkat edilmesi gereken bazı kriterler vardır. En kullanışlı ve kaliteli sandalye tekerleği modellerini tercih etmek kullanıcıların ihtiyacını karşılayacağı gibi kaliteli bir kullanım sağlayacaktır. Sağlam ve kullanışlı detaylara sahip olan sandalye tekerleği uzun süre kırılmadan, arızalanmadan ve uzun yıllar boyunca sorun yaşamadan kullanılacaktır. Sandalye modeline göre değişkenlik gösteren tekerlekler, geniş seçeneğiyle farklı modellerdeki sandalyelerle uyum içerisinde kullanılır. Sandalyeler için sık sık tercih edilen döner tekerlekli fren sistemli tekerlekler özel üretilen modeller arasında yer almakta ve güvenilir bir kullanım sağlamaktadır.

En Kullanışlı Sandalye Tekerleği Hangisi?

Türkiye’nin önde gelen tekerlek sitelerinden tekerteker.com, geniş ürün çeşitliliği sayesinde her mobilyaya uygun tekerleğe ev sahipliği yapmaktadır. Sandalyeler için en uygun ve en kaliteli tekerlekleri bir arada sunan tekerteker.com, ürünlerin her birini üstün kaliteye uygun şekilde fiyatlandırarak sunmaktadır. En kullanışlı sandalye tekerleği modelleri arasında özellikle plastik sandalye tekerleği modelleri dikkat çekmektedir. 5’li paket şeklinde satışa sunulan ve bu sayede yedeğini de almış olacağınız bu modeller, kullanışlı olduğu kadar dayanıklı olmasıyla bilinir. Her biri 25 kilogram taşıma kapasitesine sahip olan tekerlekler, bir sandalyede toplamda, 100 kilograma kadar destek sağlamaktadır.

Döner sistemi sayesinde kullanım sırasında oldukça kolay hareket etmeye yardımcı olan tekerlekler, uzun yıllar kullanıma uygundur. Yerden yüksekliği 5.7 mm olan bu kullanışlı tekerlekler, kolay monte edilebilir olması sayesinde çoğu kişinin tercih ettiği sandalye tekerlekleri arasındadır. Daha ağır kapasiteli bir tekerleğe ihtiyaç duyulması halinde 5’li kauçuk kaplama sandalye tekerleği tercih edilebilir. Bu tekerleklerin her birinin 35 kilograma kadar taşıma kapasitesi bulunmaktadır. Bu sayede bir sandalye 130 kilograma kadar taşıyabilmektedir. En kullanışlı ve en sağlam sandalye modellerini tekerteker.com üzerinden inceleyerek güvenle alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.