USD 32,49
EUR 34,75
ALTIN 2.492,84
BIST100 9.511
İHBAR hattı 0552 642 79 79

En güvenilir burç hangisi? En hırslı burç hangisi? En titiz burç hangisi? En sinirli burç hangisi?

Burçlar, insan karakterini yakından ilgilendirmektedir. Hırs, güvenilirlik, titizlik, sinirlilik gibi özellikleri yansıtmaktadır. Peki En güvenilir burç hangisi? En hırslı burç hangisi? En titiz burç hangisi? En sinirli burç hangisi? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

En güvenilir burç hangisi? En hırslı burç hangisi? En titiz burç hangisi? En sinirli burç hangisi?
24 Haziran 2022 | 16:11
Son Güncelleme:

EN DÜRÜST BURÇ HANGİSİ?

Koç burcu, en güvenilir burçların başında gelmektedir. Sahteliğe tahammül edemeyen Koç burcu, ilişkilerde güven hissine ihtiyaç duyar ve yalan söylemez.

Yay burcu, özgürlükçü ve enerjik yaşam tarzı ile dikkat çeker. Kolay kolay mutsuz gözükemeyen yay burçları, mutsuz olduklarında yalan söyleyemezler. Güven duydukları insanlara her şeyi anlatırlar.

Boğa burcu, astrolojide en güvenilir burç olma özelliğini taşımaktadır. Boğa burçları, söyleyecekleri sözleri direkt olarak karşısındaki kişiye aktarır. Arkadan dolanma huyları yoktur.

Oğlak burcu, işlerine büyük önem vermektedir. Çalışma hayatına kendini adayan Oğlak burcu, dürüst olmalarıyla takdir görür.

EN HIRSLI BURÇ HANGİSİ?

Boğa burcu, en hırslı burçlardan birisidir. Rekabetçi yapısı ile dikkat çekmetedir.

Aslan burcu, hırs denilince akla ilk gelen burçtur. Duygularını belli etmeyen aslan burcu, asla unutmaz.

Başak burcu, Hedeflerine ulaşmak için düzenli bir çalışma içerisinde olan Başak, hırsını doğru kullanmayı bilir. Detaycı yapıları dikkat çekmektedi.

EN TİTİZ BURÇ HANGİSİ?

Başak burcu, en titiz burçtur. Düzen ve temizlik onların hayatında çok büyük yer tutmaktadır. Düzensiz kişilerle sıcak ilişkiler kurmakta zorlanır.

Yengeç burcu, özellikle banyo temizliğinde en dikkatli kişilerdir. Kapsamlı bir temizlik olmadan ruhları rahat etmez.

Yay burcu, Başak ve yengeçe oranla daha az titiz olsalar da onların da birçok noktada titiz oldukları kesindir. Kendilerine dair özel bir alan belirleme konusunda hassastır.

EN ROMANTİK BURÇ HANGİSİ?

Balık burcu, sevdiği kişilerle duygusal bağı en kuvvetli ve en dışa dönük yaşayan kişilerdir. Gözleri hep doludur. Romantizm onlar için yaşam tarzıdır.

Yengeç burcu, Sahiplenici bir yapıya sahip olan Yengeç burcu, aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde oldukça duygu yüklüdür. Aşk hayatında ise romantizm onun için herşey demektir.

Kova burcu, enerjik burçlardan biri olan Kova burcu, aşk hayatını romantik ve durağan yaşamayı sever. Aşırı sahiplenici özellikleri bulunmaktadır.

EN SİNİRLİ BURÇ HANGİSİ?

Koç burcu, haksızlık karşısında asla susamayan, sinirlenen bir yapıya sahiptir. Koç sakin ve ılımlı gözüken yapısının altında kindar bir kişi saklamaktadır.

Başak burcu, Mükemmel olanın peşinden giden, titiz, düzenli insanlardır. Ancak bu koşullar değiştiğinde karşısındaki insana sabrı çok azdır.

Aslan burcu, genel anlamda ön planda olmayı seven aslan burcu, bunu başaramadığı durumlarda kolay sinirlenir. Hakim olmayı seven Aslan burcu, kolay sakinleşen de bir yapıdadır.