USD 32,44
EUR 34,76
ALTIN 2.442,01
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

'En büyük gücümüz kardeşliğimiz'

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve teşkilat mensupları ile birlikte vatandaşlarla buluşan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Lütfi Bayraktar, “Adapazarı, şehrin kalbi, ticaretin merkezi. AK Parti’nin etkin hizmet anlayışıyla Adapazarı’mız daha güzel yarınlara yürüyor. Hemşehrilerimiz seçimde ‘Doğrusu AK Parti’ diyecek ve daha nice eserleri hep birlikte kazandıracağız” dedi.

'En büyük gücümüz kardeşliğimiz' - Sayfa 1

Bayraktar Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Tam kadro sahada olan AK Parti Sakarya’da milletvekili adayları vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.

'En büyük gücümüz kardeşliğimiz' - Sayfa 2

Adapazarı seçim programı kapsamında Lütfi Bayraktar, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile bir dizi program gerçekleştirdi. Kuzey Terminal, Ticaret Borsası, Ağa Camii Meydanı ve Tarihi Uzunçarşı’da esnafla buluşan Bayraktar, İlyaslar Mahallesinde vefa ziyareti yaparken, Tarihi Uzunçarşı girişinde vatandaşların Kadir Gecelerini tebrik ederek kandil simidi ikramında bulundu, Dernekkırı Abdülhamit Han Camii’nde iftar programına katıldı.

'En büyük gücümüz kardeşliğimiz' - Sayfa 3

Bayraktar’a programlarda AK Parti İl Başkanı Yunus Tever de eşlik ederken, Tarihi Uzunçarşı buluşmasına AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Furkan Gökgöz de katıldı.

'En büyük gücümüz kardeşliğimiz' - Sayfa 4

Seçimlerin önemine dikkat çeken ve Adapazarı programlarını değerlendiren Lütfi Bayraktar, “Adapazarı’mızda seçim programlarımız kapsamında ikinci kez hemşehrilerimizle buluştuk. Programlarımızda bizlerle olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizim. Adapazarı’mız da şehrin kalbi, ticaretin merkezi. AK Parti’nin etkin hizmet anlayışıyla Adapazarı’mız daha güzel yarınlara yürüyor. Hemşehrilerimiz seçimde ‘Doğrusu AK Parti’ diyecek ve daha nice eserleri hep birlikte kazandıracağız inşaallah.” ifadelerini kullandı.