USD 32,38
EUR 35,04
ALTIN 2.326,25
BIST100 9.084
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Emre Aşık sanık olarak hakim karşısında: Ölümle tehdit etti

2019 yılından bu yana devam eden eski futbolcu Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç, arasındaki çekişmeli boşanma geçtiğimiz ay sonlanmıştı.

Emre Aşık sanık olarak hakim karşısında: Ölümle tehdit etti
21 Ekim 2021 | 13:47
Son Güncelleme:

Ancak ikili arasındaki davalar bitmedi. Eski futbolcu, Sarnıç tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia ederek savcılığa başvurmuştu.

Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüntülenen Emre Aşık, eski eşi Yağmur Sarnıç tarafından ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle ifade verdi. Tehdit mesajlarını mahkemeye sunan Aşık, eski eşinin Baycan Şentürk aracılığıyla bu tehditleri yaptığı öğrenildi. Şentürk'ü önce aile dostu olarak tanıtan Yağmur Sarnıç, Aşık'tan ayrıldıktan sonra Şentürk ile fotoğraflarını paylaşarak Kocam dediği ortaya çıktı. Emre Aşık'ın avukatlarına gelen bir mesaj üzerine Aşık, soluğu mahkeme de aldı. İfade veren Aşık, kanıtlarını da sunarak avukatlarıyla beraber mahkemeden ayrıldı.

Emre Aşık kimdir?

Emre Aşık defans bölgesinde forma giymiş olan bir futbolcudur. Futbola stoper mevkisinde başlamış ve kariyeri boyunca stoper mevkisinde forma giymiştir. Emre Aşık Türk futbolunun yetiştirmiş olduğu en iyi stoperlerden biri olarak bilinmektedir. Emre Aşık 1.84 metre boya sahiptir.