USD 32,60
EUR 34,72
ALTIN 2.506,53
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

El Kızı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Nerede çekiliyor?

El Kızı dizisi ilk bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. El Kızı oyuncuları ve konusu merak edilen konular arasında bulunuyor. Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği dizinin, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan oturuyor.

El Kızı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Nerede çekiliyor?
23 Ekim 2021 | 19:25
Son Güncelleme:

EL KIZI DİZİSİ OYUNCULARI

El Kızı dizisi oyuncuları arasında Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi isimler yer alıyor.

EL KIZI DİZİSİ KONUSU

Annesinin ölümü ile çocuk yaşta öksüz kalmış, büyürken babası tarafından aşağılanıp, babaannesi tarafından da göz ardı edildiği ve sevgisiz büyüdüğü için, hırçın, intikamcı bir karakter geliştirmiştir. Çabuk karar verir, sinirlendiği zaman gözü hiçbir şey görmez, pire için yorgan yakabilir... Hayatta iki gayesi vardır. Biri annesi gibi öğretmen olmak, diğeri aşk evliliği yapmak… Babası gibi bir adamla evlenmeyeceğine ve annesinin kaderini yaşamayacağına yemin etmiştir.

"Gemi su almaya başladığı gün, ilk "El kızı"nı attılar aşağı.."

Biz çok mutlu bir aileydik. Annem babamın gözünün bebeğiydi. Gelini değil kızıydı babaannemin. Bir tanesiydi bütün sülalenin. Sonra bir gün babam başka bir kadını sevdi. Doğurduğu çocuğa kadar onların, annemse elin kızı oldu birden. Gemi su almaya başladığı gün ilk anemi attılar gemiden.

Annesinin kaderini yaşarmış kızlar. Ama bilmedikleri bir şey var. Kaderimi annemden, kanımı babamdan almışım ben. Annem gibi kendime kıymam.

Ne diyordu sahi türküde? "Duvarda elek mi olur? Elkızı melek mi olur?"

Eee madem "Elkızı"yız, türkülere konu olmuş namımız, hakkını vermek lazım.

Ben şimdi o beni attıkları gemiyi cayır cayır yakmaz mıyım?