USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Eğitmen Kadir Yıldırım'dan berberlere eğitim semineri

Kadir Yıldırım, Sakarya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Onur Kozmetik sponsorluğunda düzenlenen organizasyon ile meslektaşlarına saç kesimi ile ilgili eğitim verdi. Birçok defa düzenlenen eğitime 250 çırak, kalfa ve usta berber katıldı.

Eğitmen Kadir Yıldırım'dan berberlere eğitim semineri
16 Mayıs 2022 | 18:02
Son Güncelleme:

Kadir Yıldırım, Sakarya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen organizasyon ile meslektaşlarına saç kesimi ve birçok konuda uygulamalı eğitim verdi.

BERBERLERDEN GENİŞ KATILIMLI EĞİTİM

Onur Kozmetik sponsorluğunda Sakarya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın davetlisi olarak gelen Yıldırım, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda saç kesim teknikleri seminerinin ardından sahneye berberleri alarak saç kesimini ve şekillendirmeyi uygulamalı olarak gösterdi. Açılışta kısa bir konuşma yapan Oda Başkanı Haluk Hacıoğlu, berberlere yönelik eğitim gerçekleştirdiklerini belirterek, bu tür seminerlerin devam edeceğini söyledi.

Eğitim seminerinin sonunda katılımcı berberlere katılım sertifikası verildi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Eğitim sonrası konuşan Sakarya Berberler Odası Başkanı Haluk Hacıoğlu, “Haftanın ilk günü olmasına rağmen işyerlerini kapatarak eğitime katılan ya da mazeretleri nedeniyle katılamayan bütün esnaflarımıza teşekkür ederiz. Programımızın gerçekleşmesinde bizlere destek olan esnaf kardeşlerimize, sponsorumuza ve oda üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

‘VERİMLİ BİR EĞİTİM OLDU’

Sakarya Berberler Odası Başkanı Haluk Hacıoğlu, “Programın kusursuz geçmesi adına misafir gibi değil ev sahibi gibi programı sahiplenen eğitmenimize saç kesimi ve birçok konuda Sakaryalı berber esnafımıza katkılarından dolayı Berberler Odası yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz. Çok verimli bir eğitim oldu” diye konuştu.

BUNDAN SONRA HEDEF FESİVAL DÜZENLEMEK

Haluk Hacıoğlu, her şartta söylediği Sakarya’da geleneksel hale getirmek istediği "1.Hair Fest" hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Hacıoğlu, “Allah nasip ederse 27-28 Ağustos'da 2 gün boyunca millet bahçesinde dev bir festivale hazırlık yapıyoruz. Biz zaten yıllardır bunu yapıyoruz ama bu şekilde bu denli büyük bir şekilde hiçbir yerde olmadı. İlk defa Sakarya Berberler Odası kuruluşundan bu yana baktığımızda ilk defa böyle bir jenerasyon yaratacağız. 960 çıraklarımızla beraber bir heyecan yaratacağız ve ilk defa olacak. Bu fuarı en kısa zamanda gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Seminer sonunda eğitmen Kadir Yıldırım'a sponsor firmanın desteği Sakarya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın katkılarıyla plaket verildi.