USD 32,60
EUR 34,79
ALTIN 2.495,67
BIST100 9.468
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Efsunlu Pasta Cafe’ye Görkemli Açılış

Sapanca İpekyolu Caddesi’nde Efsunlu Pasta Cafe’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa şehir protokolü ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Efsunlu Pasta Cafe’ye Görkemli Açılış
27 Kasım 2021 | 18:08
Son Güncelleme:

Açılışa Yoğun İlgi Vardı

Efsunlu Pasta Cafe, Sapanca Çayiçi Mahallesi İpekyolu Caddesi Numara 87’de güzel bir açılış gerçekleştirdi. Açılışa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Eskişehir Eski Valisi Sakaryalı Özdemir Çakacak, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Çalışkan, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, SESOB Başkanı Hasan Alişan, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta, İlçe Belediye Başkan Yardımcıları, Büyükşehir ve İlçe meclis üyeleri, İl Müdürleri, Oda Başkanları ile çok sayıda davetli iştirak etti.

Eşsiz Lezzete Davet

Dualarla kurdele kesilirken, açılışa ilgi gösteren misafirlere teşekkür eden Efsunlu Pasta Cafe sahipleri Fatma Işıksu ve Esra Çapoğlu, “Bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli misafirlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kaliteli ve doğal ürünlerimizle, sıcacık mekanımızda en güzel hizmeti sunabilmek için gayret edeceğiz. Herkesi Efsunlu Pasta Cafe’nin eşsiz lezzetlerini tatmak için bekliyoruz.” şeklinde konuştu.