USD 32,32
EUR 35,11
ALTIN 2.291,56
BIST100 9.058
İHBAR hattı 0552 642 79 79

DÜNYA BİSİKLET ŞEHRİ'NDE PRESTİJLİ YARIŞLAR BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi yine bu yıl da dünyanın dört bir yanından bisiklet tutkunlarını buluşturmaya hazırlanıyor. 2 Dünya Kupası ve 1 Avrupa Kupası’na ev sahipliği yapılacak yarışlar, Avrupa’nın en büyük parkuru olan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde start alacak.

DÜNYA BİSİKLET ŞEHRİ'NDE PRESTİJLİ YARIŞLAR BAŞLIYOR - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ev sahipliği yapacağı uluslararası bisiklet yarışları için geri sayımı başlattı. Toplamda 2 Dünya Kupası ve 1 Avrupa Kupası’na ev sahipliği yapılacak yarışlara, ülkemizden ve dünyanın dört bir yanından profesyonel bisiklet sporcuları katılım sağlayacak.

DÜNYA BİSİKLET ŞEHRİ'NDE PRESTİJLİ YARIŞLAR BAŞLIYOR - Sayfa 2

17 Mayıs ve 11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yarışlar, Avrupa’nın en büyük parkuru olan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleştirilecek. Binlerce sporseverin yanı sıra yerli ve yabancı basın mensuplarının ağırlanacağı yarışlar boyunca, çeşitli etkinlikler, bisiklet festivalleri, çekilişler ve çocuk oyunları düzenlenecek.

DÜNYA BİSİKLET ŞEHRİ'NDE PRESTİJLİ YARIŞLAR BAŞLIYOR - Sayfa 3

Tüm hazırlıkların hummalı bir şekilde tamamlandığı yarışlarla ilgili yarış takvimi de netleşti. 

DÜNYA BİSİKLET ŞEHRİ'NDE PRESTİJLİ YARIŞLAR BAŞLIYOR - Sayfa 4

Büyük heyecana sahne olması beklenen yarışların tamamı, Avrupa’nın en büyük parkuru olan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleştirilecek.