USD 32,38
EUR 34,97
ALTIN 2.325,12
BIST100 9.059
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Doğaya ve insana uyumlu bir proje

Meserret Bahçe Sosyal Tesisleri çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mutlu Işıksu, “Yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemizin hemen yanında, insana ve doğaya saygılı güzel bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. İnşaallah çok yakında açılışını hep birlikte yapacağız” dedi.

Doğaya ve insana uyumlu bir proje - Sayfa 1

Başkan Işıksu Yerinde İnceledi

Her yaştan insana dokunan projeleri hayata geçirmeye devam eden Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Meserret Bahçe Sosyal Tesisleri çalışmalarını yerinde inceledi. AK Parti’li meclis üyesi Behlül Bayrak’ın da bulunduğu incelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Işıksu, şehrin kalbi Adapazarı’na değer katan çalışmaları hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını kaydetti.

Doğaya ve insana uyumlu bir proje - Sayfa 2

İnsan ve Doğaya Saygılı Projeler

Meserret Bahçe Sosyal Tesisleri’nin insan ve doğaya saygılı ve oldukça uyumlu bir proje olduğuna dikkat çeken Başkan Işıksu, “Yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin hemen yanında kalan 3 bin 146 metrekarelik alanda insana ve doğaya saygılı, güzel bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimizin büyük teveccühünü kazanacağını ümit ettiğimiz projede çalışmalarımız hızla devam ediyor. İnşaallah çok yakında açılışını hep birlikte yapacağız. Meserret Bahçe Sosyal Tesisleri, şehrin kalbi Adapazarı’mıza şimdiden hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.