USD 32,44
EUR 34,73
ALTIN 2.439,07
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

"Doğadaki çocuk günlüklerim"

Tübitak 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları kapsamında kabul edilen,Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü "Doğadaki Çocuk Günlüklerim" projesinin uygulama kısmı çocukların proje boyunca yaptıkları ürünleri sergiledikleri "Müzemi Oluşturuyorum" etkinliği ile Sakarya Müzesi'nde sona erdi.

"Doğadaki çocuk günlüklerim" - Sayfa 1

Tübitak 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları kapsamında kabul edilen, Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü "Doğadaki Çocuk Günlüklerim" projesinin uygulama kısmı çocukların proje boyunca yaptıkları ürünleri sergiledikleri "Müzemi Oluşturuyorum" etkinliği ile Sakarya Müzesi'nde sona erdi.

"Doğadaki çocuk günlüklerim" - Sayfa 2

Müze etkinliğine Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, Özel Büro Yetkilisi Atalay Gürbüz, Şube Müdürü Hasan Büyükbaş, katılımcı öğrencilerin velileri, misafirler ilgiyle katıldı. 7 gün boyunca Sakarya'nın doğayla iç içe ve tarihi mekânlarında gerçekleştirilen projede çocuklarla 25 farklı etkinlik yapıldı.

"Doğadaki çocuk günlüklerim" - Sayfa 4

DOĞADAKİ ÇOCUK GÜNLÜKLERİNİ UNUTMAYACAKLAR

Doğa eğitimi, tarih, kültür, nitelikli çocuk kitaplarının bir araya geldiği projeden Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı 15 farklı okuldan seçilen 25 öğrenci yararlandı. Projeye katılan öğrenciler, proje uzmanları tarafından seçilen 10 nitelikli çocuk kitabı, günlük defteri, spor ayakkabı, sırt çantası, tişört, şapka, kırtasiye malzemeleri sahibi oldu. Her etkinlik gününün sonunda çocuklar yaşadıkları deneyimleri de onlar için özel hazırlanmış günlüklerine yazdılar.