USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Dizer: Türkiye Yüzyılı İçin Aşkla Çalışıyoruz

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve teşkilat mensupları ile birlikte vatandaşlarla buluşan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer, “Öykümüzün başladığı yerde, şehrin kalbi Adapazarı’mızda bereketli bir gün geçirdik. Adapazarı sokaklarının çok iyi tanıdığı Belediye Başkanımız, kıymetli ağabeyim Mutlu Işıksu’ya çok teşekkür ediyorum. AK Parti olarak yeni değil, yine sahadayız ve doğru adımlarla yola devam edeceğiz.” dedi.

Dizer: Türkiye Yüzyılı İçin Aşkla Çalışıyoruz - Sayfa 1

Dizer ve Işıksu Sahada

AK Parti’nin tam saha sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında milletvekili adayı Akif Adnan Dizer, Adapazarı’nda vatandaşlarla buluştu. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile kurum ve STK ziyaretleri gerçekleştiren Dizer, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı, Adapazarı Belediyesi, Kızılay Adapazarı Şubesi, Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi’ni ziyaret etti; Büyükşehir Belediyesi Araç Filosu Güçlendirme Lansmanına ve AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı; Kavaklar ve Turan Caddesi’nde esnafla buluştu; Tarihi Uzunçarşı’da Adapazarı Belediyesi ve SATSO Ticareti Araştırma Geliştirme Komisyonu ortaklığıyla gerçekleştirilen geleneksel alışveriş etkinliğinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Dizer: Türkiye Yüzyılı İçin Aşkla Çalışıyoruz - Sayfa 2

Dizer: “Türkiye Yüzyılı İçin Aşkla Çalışıyoruz”

AK Parti olarak 14 Mayıs seçimlerini zaferle sonuçlandıracaklarının altını çizen Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer, “Tüm dava arkadaşlarımızla birlikte Cumhurbaşkanımız ve onun ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonu için aşkla çalışıyoruz. Seçimleri de inşallah en yüksek oyla tamamlayacağız. Öykümüzün başladığı yerde, şehrin kalbi Adapazarı’mızda bereketli bir gün geçirdik. Tarihi Uzunçarşı, Ayakkabıcılar Çarşımızdaki her esnafımızdan alışveriş yapılarak deprem bölgemize gönderilmesi çok ama çok anlamlıydı, vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum. Adapazarı sokaklarının çok iyi tanıdığı Belediye Başkanımız, kıymetli ağabeyim Mutlu Işıksu’ya çok teşekkür ediyorum. AK Parti olarak yeni değil, yine sahadayız ve doğru adımlarla yola devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Dizer: Türkiye Yüzyılı İçin Aşkla Çalışıyoruz - Sayfa 3

Işıksu: “Teveccüh Çok Güzel”

AK Parti Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer ile gerçekleştirdikleri Adapazarı seçim programını değerlendiren Başkan Mutlu Işıksu, “Milletvekili adayımız Akif Adnan Dizer ile birlikte şehrin kalbi Adapazarı'mızda çok güzel bir gün geçirdik, kıymetli esnafımızla, hemşehrilerimizle buluştuk, STK ve kurum ziyaretleri gerçekleştirdik. Hamdolsun milletimizin teveccühü çok güzel. Teveccühe layık olmak için gayretle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.