USD 32,52
EUR 34,80
ALTIN 2.421,59
BIST100 9.709
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Dizer: Siyasette gençliğin öncüsü AK Parti’dir

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer, “Gittiğimiz her yerde gençlerimize söylüyoruz. Listelerinde 23 yaşında bir genç olan 32 yaşında bir genç bulunan partiye oy verin. Ben bir tüyo vereyim böylesine genç isimleri her zaman olduğu gibi siyasete kazandıran AK Parti’dir. AK Parti gençliğin, milletin, bu toprakların partisidir” dedi.

Dizer: Siyasette gençliğin öncüsü AK Parti’dir - Sayfa 1

AK PARTİ HER ZAMAN ÖNCÜ

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sakarya’yı adeta karış karış gezerek vatandaşları dinleyerek AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı’nı anlatan Dizer, ayrıca bu ziyaretlerde gençlerle de özel olarak ilgileniyor. AK Parti’nin genç isimleri siyasete katmak noktasında her zaman öncü olduğunu ifade eden Dizer, “Gittiğimiz her yerde genç arkadaşlarımızla sohbet ediyor onları dinliyoruz. Gençleri anlayan, siyasette onlara yol açan ve sorunlarını anlayan bir AK Parti olduğu gerçeğini gösteriyoruz. Siyasette gençliğin öncüsü her zaman olduğu gibi bugün de AK Parti’dir” diye konuştu.

Dizer: Siyasette gençliğin öncüsü AK Parti’dir - Sayfa 2

23 VE 32 YAŞINDA İKİ GENÇ ADAYIMIZ VAR

AK Parti’nin gençleri ne kadar önemsediğinin milletvekili aday listelerinden belli olduğunu belirten Dizer, “Gittiğimiz her yerde gençlerimize söylüyoruz. Listelerinde 23 yaşında bir genç olan 32 yaşında bir genç bulunan partiye oy verin. Ben bir tüyo vereyim böylesine genç isimleri her zaman olduğu gibi siyasete kazandıran AK Parti’dir. Bugün Rahmi Can Şeşen kardeşim ve benim, kendi kuşağımız olan gençlerin adına siyasette yer almasının ne kadar önemli olduğunu insanlarımızın heyecanlarından görüyoruz. Necip Fazıl’ın veciz ifadesi ile zamanın kendisine ait olduğunu mekanın kendisine emanet bulunduğunu gören genç arkadaşlarımız inşallah 14 Mayıs’ta kendilerini temsilen bizleri Sakarya’dan meclise gönderecektir” dedi.