USD 32,55
EUR 34,95
ALTIN 2.451,39
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

DİZER: SAKARYA’DA AK PARTİ’NİN İMZASI VAR

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer, çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Karasu ve Arifiye’nin ardından çalışmalarına Pamukova ile devam eden Dizer, “Hemşerilerimizle bir araya gelerek kendilerine Türkiye Yüzyılını anlatıyoruz. Sakarya’nın 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye yeniden en güçlü desteği vereceğine inancımız tam” dedi.

DİZER: SAKARYA’DA AK PARTİ’NİN İMZASI VAR - Sayfa 1

İLÇE ZİYARETLERİ BAŞLADI

AK Parti’nin milletvekili adayları Sakarya’yı karış karış gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Sakarya Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer’de Karasu ile başladığı seçim çalışmalarında Arifiye’nin ardından Pamukova ile devam ediyor. İlçelerde teşkilatlarla buluşan, esnafları ziyaret eden ve programlara katılan Dizer ayrıca gençlerle bir araya geliyor.

DİZER: SAKARYA’DA AK PARTİ’NİN İMZASI VAR - Sayfa 2

KARASU ARİFİYE VE PAMUKOVA

Çalışmaların ilk gününde Karasu’da esnaf ziyaretleri yapan Dizer, daha sonra ise Karasu Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret ederek tüm Karasulu esnaflara selamlarını iletmişti. İlçede ayrıca vefa programlarına katılan Dizer, roman vatandaşlarla iftar programına katıldıktan sonra gençlik buluşmasında gençlerle bir aya gelmişti. Arifiye ilçesinde de büyük bir ilgi gören Dizer, hane ve vefa ziyaretleri gerçekleştiren Dizer, iftar saatinde ise D-100 karayolunda iftara 5 kala programı ile oruçlarını yolda açmak zorunda kalan vatandaşlara iftariyelik ikramı gerçekleştirdikten sonra ilçe vatandaşları ile buluşma programlarına katıldı.

DİZER: SAKARYA’DA AK PARTİ’NİN İMZASI VAR - Sayfa 3

TÜRKİYE YÜZYILI

Sakarya’yı karış karış gezerek girmedik gönül bırakmayacaklarını ifade eden Dizer, “Hamdolsun Sakarya’mız bu mübarek Ramazan ayında da bir başka. İnsanı mümtaz, toprağı bereketli, havası huzurlu Sakarya’nın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye desteklerinin her zaman olduğu gibi 14 Mayıs’ta da sandıklara yansıyacağını sahadan görüyoruz. 14 Mayıs’a kadar bu kapsamda Sakarya’da şehrimizin her noktasına ulaşarak Türkiye Yüzyılını anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

DİZER: SAKARYA’DA AK PARTİ’NİN İMZASI VAR - Sayfa 4

Dizer son olarak ise şunları kaydetti: “AK Parti kadroları olarak gittiğimiz her yerde partimizin bir imzasını görüyoruz. Sakarya için hizmet üretme noktasında AK Parti döneminin geçmişte kalan diğer tüm dönemlerden daha baskın olduğu bir gerçek. Vatandaşlarımız da bu gerçeğin farkında. Yollarından hastanelerine, binalarından tesislerine, limanından sanayisine, tarımından turizmine kadar 21 yılda yeniden inşa edilen güçlü bir Sakarya var. Bizler şimdi bu nöbeti çok değerli ve başarılı milletvekillerimizden alarak hizmet yarışına giriyoruz. 8 milletvekili adayımız ile Sakarya’mızı Türkiye Yüzyılı vizyonuna hazırlamak için heyecanlayız.”