USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

DİZER: GENÇLER BURADAYIZ VE TÜRKİYE’YE İNANIYORUZ DİYOR

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer, “Sakarya’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde şehrimizi Türkiye Yüzyılına taşıyacağız. Milletimiz kendisine hizmetkâr olan ile kendisini sadece seçim döneminde hatırlayanları ayırt edecek basirete çok şükür sahiptir” dedi.

DİZER: GENÇLER BURADAYIZ VE TÜRKİYE’YE İNANIYORUZ DİYOR - Sayfa 1

ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Şehri karış karış gezen Dizer, vatandaşlar ve özellikle gençlerle buluşarak Türkiye Yüzyılını anlatarak AK Parti’nin vizyonunu ve çalışmalarını vatandaşlara aktarıyor. AK Parti’nin tüm milletvekili adaylarının Sakarya’ya aşık ve davasına bağlı liyakatli isimler olduğuna vurgu yapan Dizer, “Bizler AK Parti kadroları olarak Sakarya’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde şehrimizi Türkiye Yüzyılına taşıyacağız. Milletimiz kendisine hizmetkâr olan ile kendisini sadece seçim döneminde hatırlayanları ayırt edecek basirete çok şükür sahiptir. Gittiğimiz yer yerde Sayın Cumhurbaşkanımıza olan büyük ilgiyi, kendisine olan desteği bizzat müşahede ediyoruz. Pazar günü Akyazı’da da yine bu milletin Erdoğan aşkını tüm Türkiye gördü. Sakarya Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı” dedi.

DİZER: GENÇLER BURADAYIZ VE TÜRKİYE’YE İNANIYORUZ DİYOR - Sayfa 2

GENÇLER BURADAYIZ VE TÜRKİYE’YE İNANIYORUZ DİYOR

AK Parti olarak 14 Mayıs seçimlerini zaferle sonuçlandıracaklarını ifade eden Akif Adnan Dizer, “Tüm dava arkadaşlarımızla birlikte Cumhurbaşkanımız ve onun ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonu için aşkla çalışıyoruz. Seçimleri de inşallah en yüksek oyla tamamlayacağız. AK Parti olarak yeni değil, yine sahadayız ve doğru adımlarla yola devam edeceğiz. Gençlerimizle bir araya geliyoruz ve kendimizi ifade ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Gençlere güvenmek, onları siyasi dolgu malzemesi olarak kullanmakla değil, onların siyasette önünü açmakla, sorumluluk vermekle olur’ diyor. İşte Sakarya bunun en güzel örneği olarak biz gençlerin karşısında duruyor. Gittiğimiz yerlerde ne yalan söyleyeyim, birileri üzülecek ama gençler ‘buralardayız, Türkiye’ye inanıyoruz’ diyorlar. Bizler onların bu inancına büyük bir aşkla bağlıyız” diye konuştu.

DİZER: GENÇLER BURADAYIZ VE TÜRKİYE’YE İNANIYORUZ DİYOR - Sayfa 3

AYNI DAĞIN YELİYİZ BİZ

Seçim öncesinde etnik ve dini değerler üzerinden siyaset yapma çabalarına da sert çıkan Dizer Sakarya’nın kültürlerin harman olduğu bir yer olduğunu ifade ederek, “Sakarya’nın hasadı muhabbet ve kardeşliktir. Bunun için seçimi kazanmak uğruna her değeri aparat, her yolu mubah görenlere iki çift sözümüz var. Ben bir milyonu aşkın bir şehirde bir yani ile göçmeni bir yanı ile Adapazarı’nın yerlisi olan bir ailenin evladıyım. Yaşadığımız şehir, göçlerden müteşekkil bir şehirdir. Tabiri caizse 72 millet hep bir arada yaşar bu şehirde. Gelene geçene sorarız, ‘Ne milletsin?’ diye. Ne sorduğumuz gücenir buna, ne biz aldığımız cevaba güceniriz. Çünkü bunda ne hasetten ne kinden bir parça vardır. Biz seçim üzeri çıkıp bizi biz yapan değerler üzerinden siyasi prim kasanlara beyanımızdır. Şehrimiz Sakarya. Anadolu kıtası büyüklüğündeki kardeşlik davamızın en güzel çekirdeği ve en güzel bir örneğidir. Türkiye’nin son 21 yılda edindiği kazanımları ve kardeşlik bağını siyasi hırsları uğruna heba etmek isteyenlere geçit vermeyeceğimizi 15 Mayıs’ta da bunu tescilleyeceğimizi buradan deklare ediyoruz. Aynı dağın yeliyiz biz, aynı sazın teliyiz biz, aynı bağın gülüyüz biz.”