USD 32,57
EUR 34,75
ALTIN 2.492,11
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Diyette bahane olur mu? 

Her hafta Perşembe günü saat 20.00’da Ana TV Dijital’de yayınlanan Dyt. Zeynep Beşiroğlu ile Diyetisyene Sorduk? programında bu hafta diyete başlama süreci konuşuldu.

Diyette bahane olur mu? 
17 Mart 2022 | 20:30
Son Güncelleme:

HABERFOKUS / HİLAL BEYAZ

Her hafta Perşembe günü saat 20.00’da Ana TV Dijital’de yayınlanan Dyt. Zeynep Beşiroğlu ile "Diyetisyene Sorduk?" programında bu hafta diyete başlama süreci konuşuldu.

Diyete nasıl başlanmalı?

Diyetisyen Zeynep Beşiroğlu, diyet yapmaya karar verildiği an başlanılması gerektiğini vurgularken, diyete motivasyonunuz yüksek bir şekilde başlaması gerektiğini belirtti. Beşiroğlu, "Mutlaka her zaman motivasyonunuzu yüksek tutarak, kendi enerjinizi her zaman yüksek tutarak diyet sürecine başlamanız gerekiyor. Kendinizi sevmeniz gerekiyor. Sağlığınızı her zaman önemsemeniz gerekiyor. Kendinizi önemseyerek diyet sürecine başlamanızı tavsiye ederim." şeklinde konuştu.

Diyette bahane olur mu?

Diyette bahane olmayacağını diyetin şahane bir şey olduğunu bahanesi olmadığını belirten Beşiroğlu, diyeti bahane üretmeden mutlaka diyet sürecine başlamansını gerektiğini söyledi.

Karı-Koca aynı diyeti yapabilir miyiz?

Karı-kocanın aynı diyeti yapmasının yanlış olduğunu söyleyen Zeynep Beşiroğlu, erkek vücuduyla bir kadının vücudu aynı olmadığını belirtirken, "Zaten eşiniz bununla doymayacaktır sizden de çok kilo verince sizin sinirlerinizi bozabilir hiç böyle şeylere girişmeyin. Eşinize diyetinizi vermeyin." ifadelerine değindi.

Konular: Sakarya