USD 32,54
EUR 34,90
ALTIN 2.439,78
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Dikbayır: "Ne işimden utandım, ne fiziken çalışmaktan"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki Suriyeli mülteci tartışması devam ediyor.

Dikbayır:
08 Mayıs 2022 | 16:09
Son Güncelleme:

Özdağ ile yaşanan polemikle ilgili İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır sosyal medya hesabından cevap verdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: "Senaryosu kötü yazılmış bir tiyatroyu hep birlikte izliyoruz… Hayırlısı bakalım" diyerek, suskunluğunu korudu. Özdağ ise İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ı sosyal medyadan yazdığı ahlak dışı sözler ile cevap verdi. "Helal ekmek götürmekten gurur duydum" İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'dan ise her zamanki gibi siyasete yakışan bir açıklama geldi. Dikbayır açıklamasında: "Ben bu yaşıma kadar ne işimden utandım ne de fiziken çalışmaktan. Aksine evime, aileme helâl ekmek götürmekten gurur duydum. Bana inanan güvenen hiç kimseyi de mahçup etmedim… Herkes kendine yakışanı yapar. Herkes kendine yakışanı konuşur…" diyerek, sosyal medyadan açıklama yapan Özdağ'a cevap verdi.