USD 32,50
EUR 34,78
ALTIN 2.424,36
BIST100 9.732
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Devler 'Yeni Modric'in peşinde!

UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes - Fenerbahçe maçında 1 gol, 1 asistle oynayıp spot ışıklarını üzerine çeken Lovro Majer için Atletico Madrid başta olmak üzere Avrupa'nın dev kulüplerinin takibi sürüyor.

Devler 'Yeni Modric'in peşinde!
23 Eylül 2022 | 11:19
Son Güncelleme:

Yeni Modric olarak tanımlanan ve Ağustos 2021'de 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Dinamo Zagreb'den Rennes'e transfer olan Lovro Majer için devlerin takibi sürüyor. İsmi Avrupa'nın birçok büyük takımıyla anılan Majer için özellikle İspanyol ekibi Atletico Madrid'in ısrarcı olduğu belirtiliyor.

PSG ve Barcelona istemişti

Foot Mercato'nun haberine göre Rennes'de geçirdiği 1 sezonda sergilediği performansla dikkatleri çeken Majer için yaz aylarında PSG, devreye girmişti. Oyuncuyla ilgilenen bir diğer kulüp ise Barcelona oldu. Fakat Katalan ekibinin, transferler sonrası elindeki bazı isimleri gönderme çabası nedeniyle bu hamle de mümkün olmadı.

Atletico Madrid hâlâ pusuda

Atletico Madrid, yaz transfer döneminin son günlerinde Lovro Majer için görüşmelerde bulundu. Rennes ile gerçekleştirilen görüşmelerde bonservisi yüksek bulundu. Fakat Diego Simeone'nin takımı transferden vazgeçmiş değil.

Atletico Madrid'in birkaç oyuncu satışı ile elde edeceği bütçeyi Lovro Majer için kullanması ve yeniden görüşmelere başlayacağı dile getiriliyor.

Bu sezon ilk golü Fenerbahçe'ye

Geçtiğimiz sezon Rennes forması altında 36 maçta 6 gol, 8 asistlik performans ortaya koyan Lovro Majer; bu sezon Rennes forması altındaki ilk golünü Fenerbahçe'ye karşı kaydetmişti. 2-2 sona eren UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında 1 gol atan Lovro Majer, Martin Terrier'nin golünde de asisti yapan isim olmuştu.