USD 32,53
EUR 34,94
ALTIN 2.440,73
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Dev projede çalışmalar başladı

Başkan Ekrem Yüce, Kaynarca’ya kazandırılacak dev altyapı projesinde çalışmaların başladığını açıkladı. Yüce, “Müjdesini paylaştığımız 40 kilometrelik kanalizasyon hattı ve atıksu arıtma tesisini ilçemize kazandırıyoruz. Arıtma tesisi ile entegre olacak atıksu altyapısının inşasına başladık" dedi.

Dev projede çalışmalar başladı - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kaynarca’nın dev altyapı projesinde çalışmaların başladığını açıkladı.

 

Dev projede çalışmalar başladı - Sayfa 2

İlçede 10 bin metrekarelik alanda kurulacak atıksu arıtma tesisiyle entegre olacak 40 bin metrelik kanalizasyon hattının inşasının ekipler tarafından gerçekleştirildiğini belirten Başkan Yüce, doğayı ve çevreyi koruma altına alacaklarını ve atıksu arıtma tesisinde arıtılan suların tekrar doğaya deşarj edileceğini duyurdu.

Dev projede çalışmalar başladı - Sayfa 3

40 kilometre kanalizasyon hattı

Başkan Yüce, 40 bin metrelik kanalizasyon hattı çalışmalarının başladığını ifade ederek şunları söyledi: “Hat üzerinde devam eden işlemler tamamlandığında bölgenin atıksuları inşa edeceğimiz Kaynarca Atıksu Arıtma Tesisi’ne sağlıklı bir şekilde taşınacak. 10 bin metrekare alana kurulacak olan yeni tesis sayesinde, atıksu hattı ile taşınan atıksular arıtılarak temiz bir şekilde doğaya deşarj edilecek."

Dev projede çalışmalar başladı - Sayfa 4

"

Bölgenin ihtiyacı olan altyapı ihtiyacı çözüme kavuşacak, aynı zamanda doğal güzellikler de koruma altına alınacak. Büyükşehir Belediyemizin çevreci yaklaşımıyla inşallah Sakarya’da atıklar doğaya karışmayacak” dedi.