USD 32,33
EUR 35,03
ALTIN 2.282,09
BIST100 8.974
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Depremzedeler için tek yürek

Sapanca Belediyesi ve Sapanca Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa açılan kurslardaki eğitmen ve kursiyerler depremzedelere bere, atkı, battaniye ve uyku tulumu üretmeye devam ediyorlar.

Depremzedeler için tek yürek - Sayfa 1

Deprem bölgesindeki vatandaşlara destek olmak için tüm yardım çeşitleri ile seferber olan Sapanca Belediyesi’nin kurs merkezleri de adeta bir üretim merkezine döndü. 

Depremzedeler için tek yürek - Sayfa 2

Merkezlerdeki eğitimciler son olarak uyku tulumu üretimine başladılar. Sapanca Belediyesi’nin katkıları ile temin edilen kumaşlar kursiyerlerin özverili çalışmaları sayesinde tamamlanıp deprem bölgesine gönderilmeye devam ediyor.

Depremzedeler için tek yürek - Sayfa 3

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Depremzedelere destek olmak için tüm desteklerimiz ile seferber olduk. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyemizde açılan dikiş kurslarımızdaki eğitimcilerimiz ve kursiyerlerimizin katkılarıyla üretilen ürünlerimizi depremzedelere gönderilmeye devam ediyor.

Depremzedeler için tek yürek - Sayfa 4

Bu kısa sürede elimizden geldiğince daha fazla ürün hazırlamaya çabalıyoruz. Depremzede kardeşlerimizin bir nebze de olsa yaralarını sarmak istiyoruz.