USD 32,37
EUR 34,98
ALTIN 2.325,64
BIST100 9.138
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Deprem Şehitleri kabirleri başında anıldı

Serdivan Belediyesi tarafından 17 Ağustos 1999'da meydana gelen depremin 23'ncü yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen programda şehitler dualarla anıldı.

Deprem Şehitleri kabirleri başında anıldı - Sayfa 1

Serdivan Deprem Anıtı önünde gerçekleşen anma etkinliğine şehit yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Deprem Şehitleri kabirleri başında anıldı - Sayfa 2

Törene Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Baro Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, İlçe Sağlık Müdürü Ömer Balcı, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Sakarya Samsunlular Derneği Başkanı Adnan Pala, Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Can ve mahalle muhtarları,  meclis üyeleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Deprem Şehitleri kabirleri başında anıldı - Sayfa 3

Kabirleri Başında Andılar

 Program sonrası büyük felakette hayatını kaybeden vatandaşlar kabirleri başında ziyaret edildi. Şehit ailelerine baş sağlığı dileyip bir süre sohbet eden katılımcılar, kabirleri tek tek gezip çiçek bıraktı.

Deprem Şehitleri kabirleri başında anıldı - Sayfa 4

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği anma programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ve şehitlerin ruhu için yapılan duanın ardından helva ikramıyla son buldu.