USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Denizlispor’a başkan oluyor

Sakaryaspor'un 21 Haziran'da gerçekleştirilen Genel Kurulu'nda 4 oyla seçimi kaybeden Başkan Adayı Uğur Akkuş bu kez bu yıl TFF1. Lige yükselen Denizlispor'a Başkan adayı oluyor.

Denizlispor’a başkan oluyor
22 Temmuz 2021 | 13:53
Son Güncelleme:

MANŞETLERDEN DÜŞMÜYOR

Sakaryaspor'un 21 Haziran'da gerçekleştirilen Genel Kurulu'nda 4 oyla seçimi kaybeden Başkan Adayı Uğur Akkuş bu kez bu yıl TFF1. Lige yükselen Denizlispor'a Başkan adayı oluyor. Denizli Valisi Ali Fuat Atik'in çağrısıyla Denizlispor Başkan adaylığını kabul eden Uğur Akkuş, yönetimsiz kalan kulübün kongresinde Başkan adayı olacak. Akkuş günlerdir Denizli yerel basını ve Ege basınında manşetlerden düşmüyor.

İşte Yeniasır'da yer alan bir Uğur Akkuş Haberi:

VALİ VE BAŞKAN GÖRÜŞTÜ

TFF 1. Lig'de mücadele etmeye hazırlanan ancak yönetimsiz kalan ve transfer yasağı bulunan Denizlispor, 26 Temmuz'da yapılacak olan olağanüstü kongrede şirketleştikten sonra yeni yönetimi ile adeta şahlanacak. Vali Ali Fuat Atik ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'la görüşen iş insanı Uğur Akkuş'un özel görüşmede kritik konuları ele aldığı öğrenildi. Olağanüstü kongrede şirketleşme kararı alındıktan sonra 15 kişiden oluşan yönetim kurulu belirlenecek. Yarısı Denizlili isimlerden oluşacak yönetim, öncelikle 8 milyon TL'yi bulan transfer yasağını kaldıracak, ardından da zirveye oynayacak bir takım oluşturmak için düğmeye basılacak.