USD 32,34
EUR 34,81
ALTIN 2.393,53
BIST100 10.277
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Define ararken hayatını kaybetti

Define tutkusu ve hazine bulma hayali, çoğu kişiye özellikle maddi anlamda büyük zararlar veriyor. Bazen de bu uğurda bir çok insanımız hayatını kaybediyor. Bunun son örneği Kocaeli'de yaşandı. 57 yaşındaki defineci uçurumdan düşerek hayatını kaybetti.

Define ararken hayatını kaybetti
02 Mayıs 2021 | 12:51
Son Güncelleme:

BAŞİSKELE'DE YAŞANDI

Olay, Kocaeli’nin Başiskele ilçesi Menekşe Yaylası bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 57 yaşındaki Ramazan Elçin, arkadaşları ile define aramak için gittiği ormanlık alana gitti. Burada dengesini kaybeden Elçin, dengesini kaybederek uçurumdan düştü. Olayı 112 Acil Yardım Ekiplerine arkadaşları bildirdi.

DEFİNECİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma arama ve kurtarma, AFAD ve AKUT ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler Ramazan Elçin’e ulaştı. Yapılan kontrollerde Elçin’in hayatını kaybettiği belirlendi. Daha sonra AKUT, jandarma arama ve kurtarma ve AFAD ekiplerince, ip yardımı ile Elçin'in cenazesi düştüğü yerden çıkartıldı. Olay yerinde jandarma tarafından yapılan incelemelerin ardından, Elçin’in cenazesi Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konular: Kocaeli