USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Daha güzel bir Akyazı için durmadan yorulmadan çalışıyoruz

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelmesinin ardından geçen 4 yılı değerlendiren Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ İlçemiz için birçok projeyi hayata geçirdiğimiz 4 yılı geride bıraktık. Daha güzel bir Akyazı için durmadan yorulmadan çalışıyoruz” dedi.

Daha güzel bir Akyazı için durmadan yorulmadan çalışıyoruz - Sayfa 1

Akyazı parlayan yıldız olacak

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Akyazı Belediye Başkanı olarak seçilen Bilal Soykan, göreve gelmesinin üzerinden geçen 4 yılı değerlendirdi. Akyazı’ya hizmet dolu bir 4 yılı geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Bilal Soykan, “ Hemşerilerimizin teveccühü ile göreve geldiğimiz tarihten itibaren bizlere verilen bu önemli vazifenin bilinci ile durmadan yorulmadan çalışarak Akyazı’ya hizmet ettik. İçerisinde yaşadığımız ve bir parçası olduğumuz bu güzel ilçemizin daha da güzelleşmesi ve çocuklarımıza daha güzel bir miras bırakmak için projeler ürettik ve birçoğunu da hayata geçirdik. Türkiye Yüzyılı’nı yaşayacağımız bu dönemde Akyazımız tarımı, sanayisi, teknolojisi ve sporu ile parlayan bir yıldız olacak” dedi.

Daha güzel bir Akyazı için durmadan yorulmadan çalışıyoruz - Sayfa 2

4 yılda 250 bin ton asfalt

Seçim öncesinde verilen sözlerin bir bir hayata geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı için üretmeye ve çalışmaya devam edeceklerini belirtti. 4 yıllık süreçte en önemli önceliklerinden bir tanesinin ilçedeki yolların olduğunu ifade eden Başkan Soykan, “ Göreve gelmeden önce Akyazı’nın en büyük problemlerinden bir tanesinin bozuk yollar olduğunu biliyorduk. 2019 yılından bugüne kadar Büyükşehir Belediyemizle birlikte ilçemiz genelinde 250 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdik. Yine Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yaklaşık 60 kilometre beton yol çalışması yaptık 2023 yılında da 40 kilometre daha yapacağız. Aynı hız ve aynı azimle çalışarak vatandaşlarımızı daha modern yollarla buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Daha güzel bir Akyazı için durmadan yorulmadan çalışıyoruz - Sayfa 3

Akyazı Spor Kompleksi Projesi

İlçedeki asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ederken birçok projeyi de hayata geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Bu projelerin en başında Akyazı tarihinin en büyük projesi olan Akyazı Spor Kompleksi geliyor. İçerisinde 1000 kişilik Spor Salonu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi, Tenis Kortu, İnternet Ağacı, Çocuk Oyun Alanları ve Spor Aletleri bulunan bu tesiste inşallah nice milli sporcular yetişecek ve gençlerimizin keyifli vakit geçilebilecekleri bir merkez olacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilatı ve Akyazı Belediyemizin iş birliği ile yaklaşık 70 milyon liraya ilçemize kazandırdığımız tesisimizin açılışını da 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce gerçekleştireceğiz ve Akyazılıların hizmetine sunacağız inşallah” dedi.

Daha güzel bir Akyazı için durmadan yorulmadan çalışıyoruz - Sayfa 4

İlçe Terminali açıldı

Akyazı’da uzun yıllar yapılamayan Akyazı İlçe Terminali’ni Fatih Mahallesi’nde 8 milyon 772 bin lira bedele hayata geçirerek açılışını yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Seçimlerden önce vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerden bir tanesi olan ve uzun yıllar Akyazı’ya hizmet edecek olan bu projemizi ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.