USD 32,57
EUR 34,83
ALTIN 2.432,46
BIST100 9.711
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Cumhur'un İl Başkanlarından Özkoç'a Sert Tepki

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un TBMM'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Saddam Hüseyin akıbeti ile adeta tehdit etmesine AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ve MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar'dan sert tepki geldi.

Cumhur'un İl Başkanlarından Özkoç'a Sert Tepki
15 Aralık 2022 | 19:52
Son Güncelleme:

HABERFOKUS

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un TBMM'de bugün yaptığı konuşma büyük tepki çekti. Özkoç meclis kürsüsünde, "Övünmeyin 21 yıldır iktidardayız diye; Saddam da 30 yıldan beri iktidardaydı" ifadelerini kullandı.

Özkoç'un bu tehditkar dili büyük tepki çekti. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı Özkoç'a tepki gösterirken, siyasilerden de sert eleştiriler geldi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, "Millî iradeye ölümüne sahip çıkan, demokrasi kahramanı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı antidemokratik, baskıcı ve zalim yöneticiler ile kıyaslamak kirli zihniyetinizin bir ürünüdür. Nefret siyasetinin kimseye faydası olmaz, hukuka ve millî iradeye saygı duyacaksınız" dedi.

MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar İse, "Beğenmeyebilirsiniz, siyaseten tam karşınızda yer alabilir ancak hukuki, meşru ve demokratik yollarla seçilmiş Sayın Cumhurbaşkanımızı antidemokratik, baskıcı ve zalim yönetimler eliyle belirlenen devlet başkanları ile mukayese etmek ayıptır. Milli iradeyi yok saymaktır" diye konuştu.