USD 32,33
EUR 35,08
ALTIN 2.309,53
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

CUMHURİYET BAYRAMI GEYVE’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyetimizin 99’uncu yıl dönümünde Geyve Belediyesi tarafından düzenlenen halk konseri, büyük katılımla gerçekleşti. Resul Dindar ve Manuş Baba’nın sahne aldığı konsere katılan vatandaşlar gönüllerince eğlenerek Cumhuriyetin 99’uncu yıl dönümünü büyük coşkuyla kutladı.

CUMHURİYET BAYRAMI GEYVE’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI - Sayfa 1

BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

Geyve Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 99’uncu yıl dönümü nedeniyle Geyve İlçesi Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen halk konserleri, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Konserlerin başlamasına saatler kala alanı dolduran vatandaşlar, ilk olarak sahneye çıkan Resul Dindar ile gönüllerince eğlendi. Resul Dindar ile birlikte 10’uncu yıl Marşı’nı tek bir ağızdan söyleyen vatandaşlar, cep telefonlarının ışıklarıyla harika bir görsel şölene de imza attı. Resul Dindar’ın ardından sahneye çıkan Manuş Baba’nın şarkılarına da eşlik eden vatandaşlar, Manuş Baba ile birlikte İzmir Marşı’nı söyleyerek Cumhuriyetin 99’uncu yıl dönümünü büyük coşkuyla kutladı.

CUMHURİYET BAYRAMI GEYVE’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI - Sayfa 2

BAŞKAN KAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Konserler sonrasında sahneye çıkan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, konsere katılan vatandaşlara ve sanatçılara teşekkür ettikten sonra Cumhuriyetin 99’uncu yıl dönümünü kutladı. Gece yarısına dek süren konserlerin sonunda vatandaşlar, Geyve Belediyesi tarafından dağıtılan Türk Bayraklarını sallayarak Cumhuriyetin yeni yaşını kutlamaya devam etti.