USD 32,53
EUR 34,86
ALTIN 2.442,29
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan o broşüre övgü

Akyazı’daki açılış programında beğendiği afişi broşür haline getiren AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı, o broşürü Ordu programında Cumhurbaşkanı’na takdim etti. Yapılan çalışmayı beğendiğini dile getiren Erdoğan, emeği geçenlere teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan o broşüre övgü
07 Mayıs 2023 | 14:45
Son Güncelleme:

Arifiye ilçesinde, Yeni Altay Tankının testleri için TSK'ya Teslimi Töreni öncesinde Akyazı’ya gelerek Recep Tayyip Erdoğan spor salonunun açılışını gerçekleştiren Erdoğan, açılış programı sonrası vatandaşlara hitap etmişti.

Burada kendisini coşkuyla dinleyen AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı üyelerinin açtıkları afişi çok anlamlı bulduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan bu afişin broşür yapılarak dağıtılması isteğinde bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu isteği Serdivan Belediye Başlanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken önderliğinde süratle yerine getirilirken, Erken ve ekibi basılan broşürleri tek tek Serdivan’ın her noktasında vatandaşlara ulaştırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşekkür

AK Parti Serdivan İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Haldızoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteği üzerine Yusuf Alemdar ve Burak Erken önderliğinde hazırlanan broşürü Ordu programında Cumhurbaşkanı’na takdim etti. AK Parti Serdivan İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Haldızoğlu’ndan broşürle ilgili bilgi alan Erdoğan, yapılan çalışmayı beğendiğini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiklerini söyledi.

Millet cevabını 14 Mayıs'ta verecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ordu'daki mitinginde kendisine broşürü takdim eden AK Parti Serdivan İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Haldızoğlu, “Genel başkanımızın verdiği bir vazifeyi hakkıyla yerine getirmek ve kendilerinin duyduğu memnuniyet bizim için en güzel payedir. İnşallah 14 Mayıs’ta milletimiz, tüm şer odaklarına hakkettiği cevabı vererek AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanımızı bir kez daha yine kendisine hizmet için görevlendirecektir.” Dedi.

14 Mayıs'ta Sandıklara

Broşürün kapı kapı Serdivan’daki tüm vatandaşlara ulaştırıldığını dile getiren Haldızoğlu, “24 mahallede 65 bin haneye ve ilçede bulunan tüm esnaflara broşürü dağıttık. 14 Mayıs’ta tüm vatandaşları iradelerini yansıtmaları için oy vermeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.