USD 32,53
EUR 34,92
ALTIN 2.438,27
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan net mesaj: Milletten kopuk siyaset ve siyasetçi, yönetici olamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan genişletilmiş il başkanları toplantısında AK kadrolara net mesajlar verdi: “milletten kopuk siyaset ve siyasetçi, yönetici olmaz, olamaz. Hep söylediğim gibi AK Parti’yi kuran da, iktidara getiren de, yaşadığı onca badireye rağmen ayakta tutan da inşallah 2023’te tekrar iktidar sorumluluğunu verecek olan da milletimizdir. Bizim Allah’tan başka dayanağımız, milletten başka desteğimiz yoktur.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan net mesaj: Milletten kopuk siyaset ve siyasetçi, yönetici olamaz
27 Eylül 2022 | 14:36
Son Güncelleme:

HABERFOKUS

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ülke gündeminden, dış politikaya, ekonomiden enerjiye kapsamlı bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşkilatlara ve belediye başkanlarına da net mesajlar verdi.

İl başkanlarına ve AK kadrolara önemli görevler düşüyor
AK kadrolar ile AK Parti’nin şehirlerdeki sancak beyleri olan il başkanlarına önemli görevler düştüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu 3 şeyi yapmaktan asla bıkmayacak, asla geri durmayacağız. Birincisi geçtiğimiz 20 yılda ülkemize kazandırdığımız demokrasi ve kalkınma atılımlarıdır. İkincisi gencinden yaşlısına her kesimden insanımızın hayatına dokunan eser ve hizmetlerimizdir. Üçüncüsü muhalefet sadece laf ile vakit öldürürken, 2053 vizyonuyla ülkemizin geleceğine dair hayali, programı ve projesi olan tek siyasi hareket olduğumuzu anlatmamızdır” dedi.

Milletten kopuk siyasetçi ve yönetici olamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, katılımcılarla paylaştığı 3 şeyin millete anlatıldığında 2023’te rekor oyla Cumhurbaşkanlığı ve meclis seçimlerinin göğüsleyeceklerini müjdeledi. Erdoğan, “Ben inanıyorum; inandığıma göre bu işi Allah’ın izniyle başaracağız. Ben size inanıyorum ve inandığımız bu yolda kararlı bir şekilde yola devam edeceğiz” dedi ve ekledi: “Zira biz milletten kopuk değiliz. Ama unutmayın milletten kopuk siyaset ve siyasetçi, yönetici olmaz, olamaz. Hep söylediğim gibi AK Parti’yi kuran da, iktidara getiren de, yaşadığı onca badireye rağmen ayakta tutan da inşallah 2023’te tekrar iktidar sorumluluğunu verecek olan da milletimizdir. Bizim Allah’tan başka dayanağımız, milletten başka desteğimiz yoktur.”