USD 32,57
EUR 34,89
ALTIN 2.435,70
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Cumhur İttifakından Sakarya'da Birlik Mesajı

Hendek Belediyesi tarafından yaptırılan Sakarya’nın 5’nci Fen Lisesi olan Devlet Bahçeli Fen Lisesi temel atma töreni ve 10 yeni eserin toplu açılış töreninin ardından Cumhur İttifakı kadroları Belediye Binasında bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdi.

Cumhur İttifakından Sakarya'da Birlik Mesajı
31 Ekim 2022 | 19:20
Son Güncelleme:

Hendek Belediyesi tarafından yaptırılan Sakarya’nın 5’nci Fen Lisesi olan Devlet Bahçeli Fen Lisesi temel atma töreni ve 10 yeni eserin toplu açılış töreni yoğun katılımla Hendek’te gerçekleşti. Başkan Babaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen dev törene protokol büyük ilgi gösterdi.

Programın ardından programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Belediye binasında bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdiği.

Görüşmenin ardından çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, "Cumhur İttifakı olarak şehrimizdeki çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde sürdürmeye, hemşehrilerimize kaliteli bir hizmeti ulaştırmaya durmadan devam edeceğiz. Kıymetli Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.