USD 32,56
EUR 34,76
ALTIN 2.490,39
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Çocuklar Mutluluk Tır’ında Buluştu

"Toy Mobil Oyun Tırı” Serdivan Bahçelievler Mahallesi'nde çocuklarla buluştu. Etkinliğe çocuklar yoğun ilgi gösterdi

Çocuklar Mutluluk Tır’ında Buluştu - Sayfa 1

Mobil Oyun Tırı

Çocuklara yönelik eğitim faaliyetleriyle birçok branşta hizmet veren Serdivan Belediyesi, bu kez de farklı bir uygulamayı hayata geçirdi. Uygulama kapsamında hazırlanan “Toy Mobil Oyun Tırı” Bahçelievler Mahallesi'nde çocuklarla buluştu.

Çocuklar Mutluluk Tır’ında Buluştu - Sayfa 2

Doyasıya Eğlendiler

Etkinliğe büyük ilgi gösteren çocuklar; basket atma, buz hokeyi, çekiçle vurma ve şişme oyun alanı gibi birbirinden keyifli oyuncaklarla doyasıya eğlendi. Saatler boyunca oyun tırının keyfini çıkaran çocukların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Uygulamadan hayli memnun kalan veliler de, verdikleri bu güzel hizmetten ötürü Başkan Yusuf Alemdar ve Serdivan Belediyesi yetkililerine teşekkür ederek “Çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı" ifadelerini kullandı.

Çocuklar Mutluluk Tır’ında Buluştu - Sayfa 3

Muhtardan Teşekkür

Bahçelievler Mahalle Muhtarı Göksel Yüksel de etkinlik nedeniyle teşekkür ederek, "Serdivan Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar ve çalışma ekibine mahallemiz adına teşekkür ederim" diye konuştu.

Çocuklar Mutluluk Tır’ında Buluştu - Sayfa 4

Her Gün Farklı Mahallede

Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; uygulamanın Serdivan’daki 24 mahallenin tamamında yapılacağı, ücretsiz etkinliğe tüm çocukların aileleriyle birlikte davetli olduğu belirtilirken, oyun tırının 1 Aralık Perşembe saat 14.00’da 32 Evler Mahalle Muhtarlığı önünde çocuklarla buluşacağı bildirildi.