USD 32,94
EUR 35,76
ALTIN 2.529,05
BIST100 10.891
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Çocuklar bu şenlikte çok eğlendi

Büyükşehir Belediyesi’nin tatile renk katmak için Sakarya Millet Bahçesi’nde gerçekleştirdiği Çocuk Oyunları Şenliği’nde yüzlerce çocuk halat çekme, seksek, çuval, ip atlama gibi yarışları ve çeşitli ikramlarla unutamayacakları bir hafta sonu eğlencesi yaşadı.

Çocuklar bu şenlikte çok eğlendi - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Millet Bahçesi'ni renkli oyunlarla doldurarak miniklerin aileleriyle keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor.

Çocuklar bu şenlikte çok eğlendi - Sayfa 2

Tatile renk katmak, ailelere sosyal bir aktivite sunmak için bu kez şehrin kalbinde Çocuk Oyunları Şenliği organizasyonu gerçekleştirdi. Hafta sonu yapılan festivalde Sakarya’nın dört bir yanından gelen yüzlerce çocuk unutamayacakları bir gün geçirdi.

Çocuklar bu şenlikte çok eğlendi - Sayfa 3

Şenlikte seksek, halat çekme, çuval yarışı, ip atlama yarışı gibi heyecan dolu oyunlar oynandı. Çocuklar festival kapsamında arkadaşlarıyla kıyasıya yarışlar yaptı, kahkahaların ve eğlencenin zirveye çıktığı bir aktivitede buluştu. 

Çocuklar bu şenlikte çok eğlendi - Sayfa 4

Şenlikte eğlencenin yanı sıra lezzetli ikramlar da vardı. Minikler, patlamış mısır ve pamuk şekeri ikramlarıyla oyunlar tatlı bir mola verdi.