USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

CHP'Lİ ÖZKOÇ KAMUOYUNU TEHDİT ETTİ!

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada insanları aleni fişlediğini itiraf etti!

CHP'Lİ ÖZKOÇ KAMUOYUNU TEHDİT ETTİ!
16 Ağustos 2022 | 16:37
Son Güncelleme:
HABERFOKUS

Kamuoyunda zaman zaman çok tepki çeken açıklama ve paylaşımlarıyla bilinen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç bugün de “skandal ve itiraf” gibi bir paylaşım yaptı.

Paylaşımında neredeyse toplumun tümünü fişlediğini itiraf eden Engin Özkoç, CHP aleyhine konuşanları not ettiğini söyledi. Özkoç sosyal medyadan: “Bugün CHP aleyhine konuşanları özellikle not ediyorum. Çünkü seçim sonrası ilk olarak “biz de sizdeniz” diye gelecek onlar. Araya karışmasınlar! Bize rüzgargülleri lazım değil, değişim için çalışacak neferler lazım. Son güne kadar azimle, kararlılıkla çalışmaya devam…” diye bir açıklama yaptı.

Özkoç'un CHP'yi eleştirenleri tehdit eden bu sözleri kamuoyunda 'Özkoç insanları fişliyor mu' yorumlarının yapılmasına neden oldu. Sosyal medyada birçok kullanıcı Özkoç'a bu sözleriyle ilgili olarak tepki gösterdi.

Sosyal medya kullancıları her fırsatta demokrasiyi savunduğunu söyleyen Özkoç'un olası bir CHP iktidarında kendilerini eleştirenlere yaşam hakkı tanımayacakları şeklinde yorumlarda bulundular.

Fişleme konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz hafta açıklamaları hala kamuoyunda tepki toplamaya devam ederken Engin Özkoç’un anlamsız ve baştan sona tehdit dolu sosyal medya paylaşımı da tepki toplamaya devam ediyor.