USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

‘Cevabı Sakaryalılar verecek’

Ak Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Ayşe Tuğba Burucu, Türkiye bölme hesapları yapanlara en güzel cevap Sakaryalıların vereceğini ifade ederken, “14 Mayıs’ı bekleyin. O gün Sakaryalılar, HDP ile PKK’nın kurdurduğu masayı bölücülerin başlarına yıkacak.” Dedi.

‘Cevabı Sakaryalılar verecek’ - Sayfa 1

Türkiye büyük kazanımlar elde etti

Ak Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Ayşe Tuğba Burucu, esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu anlatıyor.

‘Cevabı Sakaryalılar verecek’ - Sayfa 2

Son yıllarda Türkiye’nin çok büyük kazanımlar elde ettiğini anlatan Burucu, “Savunma Sanayimizdeki büyük atılımımız ve özellikle bu alanda yapmış olduğumuz denge politikası dünyadaki büyük güç odaklarının hesaplarını fena halde bozdu. Eskiden olduğu gibi Türkiye’yi yönetemeyen bu güçler, içeriden ve dışarıdan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek için aleni bir taarruz başlatmış durumda. Bu bir milli mesele ama maalesef bölücülerin koordinatörlüğünde masaya oturanlar bu konuda Türkiye karşıtlığını seçmiş durumlar.” Dedi.

‘Cevabı Sakaryalılar verecek’ - Sayfa 3

‘Sakaryalılar her şeyi görüyor’

Terör örgütü ve uzantısı partinin giderek daha fazla cüretkâr olan açıklamaları ile masanın öznesi olduğunun aşikâr hale geldiğini kaydeden Burucu, Sakaryalılar vatan sevgisi ile bilinir. Mertliği ile tanınır. Gözünü kırpmadan milleti için harekete geçer. Ve bu konularda çok hassastır. Onun için senelerdir Sakarya’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ezici bir çoğunlukla desteklediler, arkasında durdular. Şimdi onlar hangi partinin ajandasında neler yazdığını çok iyi görüyorlar. Göreceksiniz, Türkiye bölme hesapları yapanlara en güzel cevabı Sakaryalılar verecek. 14 Mayıs’ı bekleyin. O gün Sakaryalılar, HDP ile PKK’nın kurdurduğu masayı bölücülerin başlarına yıkacak.” diye konuştu.