USD 32,31
EUR 34,71
ALTIN 2.399,94
BIST100 10.350
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Çelik: Eser ve Hizmet Siyaseti Şuuruyla Hareket Ediyoruz

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, seçim sürecinde halkla buluşmaya devam ediyor. Çelik, ev ziyaretleri kapsamında vatandaşların görüş ve taleplerini dinliyor ve önerilerini paylaşıyor.

Çelik: Eser ve Hizmet Siyaseti Şuuruyla Hareket Ediyoruz
28 Şubat 2024 | 13:04
Son Güncelleme:

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı, Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan KAÇEP Başkanı Sema Barlin, Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat üyeleriyle ile birlikte Köprübaşı, İstiklal, Vatan ve Bahçelievler Mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Adayı Çelik, konuk olduğu evlerde vatandaşlarla sohbet edip, yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlattı.

Serdivan İçin Durmadan Çalışacağız

“Bu şehrin insanı her şeyin en iyisine layık ve en güzelini hak ediyor” diyen Çelik, göreve geldiklerinde de önceki dönemlerde olduğu gibi Serdivan için gece gündüz demeden, durmadan çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

31 Mart’ta Büyük Bir Zafer Kazanacağımıza İnancımız Tam

Büyük bir zaferle çıkacaklarına inandıkları 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından ulaşımdan turizme, altyapıdan eğitim ve spora kadar birçok alanda hazırladıkları projeleri birer birer hayata geçireceklerini kaydeden Çelik, “Hemşehrilerimizle dün olduğu gibi bugün de yan yanayız, gönül gönüleyiz hamdolsun. Eser ve hizmet siyaseti şuuruyla çıktığımız bu yolda, ilçemize yeni hizmetler kazandırmak için hazırız ve kararlıyız.” dedi.