USD 32,55
EUR 34,84
ALTIN 2.431,93
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Çay Bahane Sohbet Şahane

“Gündüz” Pamukova Gençlik Merkezinde “Gece” Geyve’de çay bahçesinde gençlerle bir araya gelen AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek “Güçlü Gençlik Güçlü Sakarya” mottosu ile gençliğin ablası olarak programlarında gençlere yer vermeye devam ediyor.

Çay Bahane Sohbet Şahane
19 Nisan 2022 | 13:07
Son Güncelleme:
HABER FOKUS / MUHSİN ARAP

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek şehrin güneyindeki ilçelerdeydi. Ziyaret programlarına Pamukova ilçesinde başlayan Atabek ardından Geyve ilçesine geçerek programını sürdürdü.

Pamukova AK Parti İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik, Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve teşkilat mensupları ile Pamukova’da kadın girişimciler buluşması, devlet hastanesi, gençlik merkezi ve hane ziyaretleri gerçekleştiren vekil Atabek buradan komşu ilçe Geyve’ye geçiş yaptı.

Programını Geyve ilçesinde sürdüren Atabek, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Şan, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve teşkilat mensupları ile beraber engelli hasta, yaşlı ve hane ziyaretleri gerçekleştirmenin ardından yine teşkilat mensupları ile birlikte iftar yemeğinde bir eve misafir oldular.

İftar sonrası Alifuatpaşa mahallesinde gençler ile bir araya gelen Atabek “Çay bahane Sohbet şahane” ifadeleriyle paylaşımda bulunurken gün boyu gerçekleştirdikleri ziyaretleri ise bir klip ile sosyal medya hesaplarından yayınladı.