Çarpışma, Panik, Yangın: Akyazı’da Gergin Dakikalar
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı. Kaza sonrası yaşanan panik anları dikkat çekerken, otomobilde yolcu olarak bulunan kişilerin, yanlarında bulunan alkol şişelerini yakındaki bir bahçeye attıkları iddia edildi. Darp edilme korkusu yaşayan şahıslar, polis merkezine giderek sığındı.
Olay, Akyazı İnönü Mahallesi’nde, eski itfaiye önünde meydana geldi. D.Y. yönetimindeki 41 H 1812 plakalı otomobil ile A.C.E. idaresindeki 54 AKP 803 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Kazanın hemen ardından otomobilde yolcu olarak bulunan iki kişinin, yanlarındaki alkol şişelerini çevredeki bir bahçeye attıkları, ardından olay yerinden uzaklaşarak Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gittikleri öğrenildi. Şahısların darp edilme endişesi taşıdıkları ve bu nedenle polise sığındıkları iddia edildi.
Polis ekiplerince yapılan alkol kontrolünde, otomobil sürücüsünün alkollü olmadığı belirlendi. Öte yandan çarpışma sonrası motosiklette başlayan ve otomobilin bagaj kısmına da sıçrayan küçük çaplı yangın, çevredekilerin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
Kazayla ilgili inceleme sürüyor.