USD 32,48
EUR 34,95
ALTIN 2.435,45
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Cani kardeş adliyeye çelik yelekle çıkarıldı

Serdivan'da tapu meselesi yüzünden ağabeyini, yengesini ve yeğenini öldüren katil zanlısı çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi.

Cani kardeş adliyeye çelik yelekle çıkarıldı
08 Nisan 2022 | 10:47
Son Güncelleme:

Serdivan'da tapu meselesi yüzünden ağabeyini, yengesini ve yeğenini öldüren katil zanlısı çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi. Kemalpaşa Mahallesi Gündoğar Sokak'ta iftar vakti ağabeyi Bedri ile yengesi Duriye (59) ve yeğeni Tuncay Güler'i pompalı tüfekle vurarak öldürdükten sonra kaçan Ç.G. emiyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Katil zanlısı Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çelik yelek giydirilerek çıkarıldı. Katil zanlısının saklanmasına yardım eden arkadaşı M.T.T. de adliyeye sevk edildi.

ARKADAŞINDA SAKLANMIŞ

Öte yandan katil zanlısının yakalnmasına ilişkin ayrıntılar ortaya çıktı. Ç.G.’nin cinayetin ardından Karasu'ya arkadaşının yanına giderek saklandığı, polisin takibi sonucu katil zanlısının arkadaşının aracında yakalandığı öğrenildi.

CİNAYETİN SEBEBİ TAPU MESELESİ

Ç.G'nin öldürdüğü ağabeyi Bedri Güler'in iş yerinde çalıştığı ve bir süre önce ayrıldığı, alacağı olduğunu öne süren katil zanlısı kardeşin ağabeyinden evinin tapusunu istediği, iftar vakti eve gelerek katliamı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.