USD 42,53
EUR 49,59
ALTIN 5.771,59
BIST100 10.983
Caner Erkin’den Tokat Olayı Sonrası Özür: "Kariyerime Yakışmadı" - Sayfa 2

“Özür Diliyorum”
Caner Erkin açıklamasında, "Maçı kazanma hırsıyla sitemkar bir tepki gösterdim. Ancak şahsıma yönelik hakaretler ve küfürler sonrası maalesef kariyerime yakışmayan bir eylemde bulundum. Takım kaptanı olarak bu noktaya gelmesine izin vermemeliydim. Tüm Sakaryaspor camiasından ve futbolseverlerden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Caner Erkin’den Tokat Olayı Sonrası Özür: "Kariyerime Yakışmadı" - Sayfa 3

İki Futbolcu Kadro Dışı
Olayın ardından hem Caner Erkin hem de Burak Altıparmak, teknik heyet ve yönetim kararıyla kadro dışı bırakıldı. Sakaryaspor, Pendikspor’a 4-1 mağlup olurken, yaşanan tokat olayı maçın önüne geçti.

“Terimin Son Damlasına Kadar Mücadele Edeceğim”
Caner Erkin, açıklamasının sonunda Sakaryaspor’un başarısı için mücadele etmeye devam edeceğini belirterek, "Sezon sonunda bu camianın hak ettiği yerde olması için elimden geleni yapacağım" dedi.