USD 32,37
EUR 34,95
ALTIN 2.325,16
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Çalışmalar sona erdi! esnaf uzun yıllar güvence altında

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, çalışmalarını ilk günden itibaren yakından takip ettiği 3 bin metre uzunluğa sahip Kudüs Caddesi ve Katlı Pazar Bölgesi yağmursuyu projesinin tamamlandığını açıkladı.

Çalışmalar sona erdi! esnaf uzun yıllar güvence altında - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kudüs Caddesi ve Katlı Pazar bölgesinde alt ve üstyapı çalışmaları tamamlanan 3 bin metrelik yağmursuyu hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çalışmalar sona erdi! esnaf uzun yıllar güvence altında - Sayfa 2

SASKİ marifetiyle hayata geçirilen 9 etaplık proje kısa sürede tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunuldu. Bölgedeki hareketliliğin ve trafiğin olumsuz etkilenmemesi için altyapısı tamamlanan etapların hızla asfalt çalışmaları tamamlandı.

Çalışmalar sona erdi! esnaf uzun yıllar güvence altında - Sayfa 3

Gündüz gece süren çalışmalar doğrultusunda adeta bölgenin kanayan yarası haline gelen ve her yağışın ardından olumsuzluklara neden olan hat, 3 bin metrelik yağmursuyu hattı ile yenilendi.

Çalışmalar sona erdi! esnaf uzun yıllar güvence altında - Sayfa 4

“Projemizi esnaflarımızla istişare halinde yürüttük”

Çalışmaları ilk başladığı günden itibaren yakından takip ettiğini belirten Başkan Yüce, “Katlı Pazar bölgesi bu şehrin adeta sembolü haline gelmiş alışveriş noktalarından biri. Her yağışın ardından bölgede olumsuzluklara neden olan ve esnafımızın işlerine de zarar veren altyapı Katlı Pazar’a yakışmıyordu. Esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri anında yerine getirerek Kudüs Caddesi ve Katlı Pazar bölgesinde çalışmalarımızı başlattık.