USD 32,58
EUR 34,81
ALTIN 2.514,85
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

‘Cadde cadde, gece gündüz şehrimizin tüm renkleriyle bir ve beraberiz’

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ile birlikte yoğun bir program kapsamında Adapazarı Çark Caddesi Kafeler Sokağında gençlerle bir araya geldi. Atabek, “Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz. Biz, her zaman gençlerimize inanmaya ve yarınlara onlarla yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

‘Cadde cadde, gece gündüz şehrimizin tüm renkleriyle bir ve beraberiz’ - Sayfa 1

Milletvekili Atabek ve Işıksu Gençlerle Buluştu

AK Parti Sakarya tam kadro sahada. Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Başkan Yardımcısı Nilgün Akman ile birlikte Adapazarı Çark Caddesi Kafeler Sokağı’nda gençlere anlık ziyaretler gerçekleştirdi.

‘Cadde cadde, gece gündüz şehrimizin tüm renkleriyle bir ve beraberiz’ - Sayfa 2

Atabek: “Gençlerimize İnanıyoruz”

Gerçekleşen programı değerlendiren Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Cadde cadde, sokak sokak, gece gündüz, gencimizle yaşlımızla, esnafımızla, şehrimizin tüm renkleriyle bir ve beraberiz. Vatandaşımızın yanındayız. Çat kapı huzurlarındayız. Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz. Biz, her zaman gençlerimizle inanmaya ve yarınlara onlarla yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

‘Cadde cadde, gece gündüz şehrimizin tüm renkleriyle bir ve beraberiz’ - Sayfa 3

Işıksu: “Hep Birlikte Çok Daha Güzel Günlere”

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, gerçekleşen program için Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’e teşekkür ederek, “Bugüne ve yarına gençlerimizin gözlerinden bakıyoruz. AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Çiğdem Erdoğan Atabek Hanımefendi ile birlikte Çark Caddesi Kafeler Sokağı'nda genç kardeşlerimizle buluştuk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Çok daha güzel günlere hep birlikte doğru adımlarla yürümeye devam ediyoruz.