USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Büyükşehir’le spor dolu bir yaz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin “Yaz Okulları” ile şehirde yaz dönemi sporla dolu geçiyor.

Büyükşehir’le spor dolu bir yaz - Sayfa 1

Büyükşehir Spor Kulübü’nün uzman kadrosuyla, yüzlerce çocuk ve gence 20 farklı branşta ücretsiz eğitim veriliyor. Programa ilk günden talep yoğun olurken yapılan açıklamada, “Tüm vatandaşlarımız yaz okullarımıza ilçe spor müdürlüklerinde kolayca kayıt yaptırabilir” denildi.

Büyükşehir’le spor dolu bir yaz - Sayfa 2

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentte spor faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. 9 Temmuz’da açılışı yapılan “Yaz Spor Okulları” programı, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa organize ettiği spor okullarında, neredeyse her branşta eğitim veriliyor. Büyükşehir’in alanında uzman eğiticileri, çocuklar ile gençlere sporu sevdirmek ve başarılı sporcular yetiştirmek için yetenekleri keşfediyor.

Büyükşehir’le spor dolu bir yaz - Sayfa 3

20 farklı branş, 4 farklı tesis
Atletizm, atıcılık, basketbol, boks, kano, teakwondo, özel sporcular, wushu, güreş, halter, hentbol, judo, kickboks, masa tenisi, karate, bisiklet, kürek, bocce, futbol ve işitme engelli branşlarında programa dahil olan gençlere ücretsiz eğitim veren Büyükşehir Belediyesi, çocuklara sporla dolu bir yaz dönemi sunuyor. Serdivan’da bulunan Sakarya Spor Salonu, Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisi ile birlikte Adapazarı’nda bulunan Lütfü Yaman ile Atatürk Kapalı spor salonunda eğitimler aralıksız sürüyor.

Büyükşehir’le spor dolu bir yaz - Sayfa 4

Kayıtlar devam ediyor
Ayrıca, Sakaryaspor Altyapısı’nın yürüttüğü futbol okulu programı için de tüm imkanlarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi, bu alanda da faaliyet yürütüyor. Başlatılan yaz okullarına ilk günden bu yana ciddi oranda talep oldu. Sezon sonuna kadar devam edecek olan eğitimlere kayıtlar ilçelerdeki spor müdürlükleri ve Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri’nden yapılıyor. Sporun her alanında faaliyet gösteren Büyükşehir Belediyesi, yaz okulu eğitimlerini sezon sonuna kadar sürdürecek.