USD 32,94
EUR 35,76
ALTIN 2.529,05
BIST100 10.891
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Büyükşehirden Yeni Bisiklet: Trippy!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, piyasaya sürdüğü Trippy Elektrikli Bisikletlerin Tanıtımı için Demokrasi Meydanı'nda Toplandı!

Büyükşehirden Yeni Bisiklet: Trippy! - Sayfa 1

HABERFOKUS / Gürkan Can KAYA

Tanıtım filmiyle başlayan tanıtım programında giriş konuşması yapan MİA Teknoloji Yönetim Kurulu Üyesi Özgür ÇİLLİ:
"Bu proje için cok çalışıldı. Yaklaşık 400, sonrasında da artacak bir sayıyla kiralanacak bisikletleri vatandaşa sunuyoruz. Bisikletlerimiz maksimum 25 kilometre hıza sahip, tamamen yüzde yüz yerli yazılıma sahiptir. Ben tüm Sakarya halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." Diyerek sevincini dile getirdi.

Büyükşehirden Yeni Bisiklet: Trippy! - Sayfa 2

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise "Turuncu bisikleti kiralamaya başladık. Şimdiye kadar kiralayanların %70i bayan. Projemiz güzel işliyor.
Şimdi de elektrikli bisikletler devreye giriyor: Trippy. Ne demiştik, iki temelimiz var: 1- Sakarya'da yaşayan vatandaşlarımızın konforunu artırmak. 2- Vatandaşlarımızın gelir düzeyini artırmak. Bütün çalışmalarımızı bu iki hedef üstüne yoğunlaştırıyoruz.
Bunları gerçekleştirirken çevremize, doğamıza zarar vermeden, aksine bu alanları güzelleştirerek adım atıyoruz. Biliyorsunuz ki Sakarya denince akla ilk spor geliyor. Spor alanında yaptığımız çalışmalar neticesinde başarılarımızın nişanesi olarak "Dünya Bisiklet Şehri" unvanını kazandırdık."
"Turuncu bisikletleri bu hafta kiralamaya başladık. Ayçiçeği bisiklet vadisinde büyük bir ilgiyle karşılandık. Bugün büyük bir adım daha atmaktayız. Trippy elektrikli bisikletler piyasaya sürülüyor. Üç hizmeti aynı anda devreye sokuyoruz: Tubis(Turuncu Bisiklet), Sakbis, Trippy Elektirikli Bisiklet.
Şehrimize hayırlı olsun... " Açıklamalarında bulundu.